2777
2789

بهم گفت یا خارح از رحمه یااینکه هنوز خیلی کوچکه دیده نمیشه کسی بوده بااین شرایط اینجا؟ 

۶هفته ساک نبود؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود زود چند هفته قلب جنین میزنه؟

از ۶ زود بزنه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نه هیچی نبود تو رحمم

بایدساک دیده میشد نهایت ۱هفته صبر کن بعد برو ی جای دیگه‌ برا سونو

زود زود از۶هفته شروع میشه

ببخشید مثلاً کسی که iui میکنه تا زمانی که آزمایش میده مثبت میشه چند هفتش میشه؟

اخه من چندین ساله ازدواج کردم بچه ندارم

این ماه iui میکنم ، همسرم میگه تا مثبت بشی ب همه میگم 

من میترسم بابت قلبش دلم میخواد بعد شنیدن صدای قلبش فامیل متوجه بارداریم بشه🥲

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿
اره منم نمیدونم برا همین میگم نکنه خارج از رحمه

قلب هم تشکیل نمیشد باید ساک حاملگی معلوم باشه سونو رفتی دقیق بود آخه دختر خاله م یه ماه از پریودی گذشته بود رفت سونو گفته بود کیست داری اندازه پرتقال ولی باردار بود