2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بلده فااال بگیره

14 بازدید | 11 پست

دعاش میکنم

حالم گرفته س

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو سایت فا*ل حافظ پرشین بلاگ البته با فی*لتر شک*ن برو مال من همیشه درست درمیاد 

مرسی گلم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

من میتونم برات بگیرم دعام کن فقط خیلی محتاجم پولی نمیخام

نیتت بگو وضعیت‌ متاهل یا مجرد بودنت همچنین تاریخ تولد دقیق خودت و طرف

اسم مادر هم نمیخام

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

من میتونم برات بگیرم دعام کن فقط خیلی محتاجم پولی نمیخام نیتت بگو وضعیت‌ متاهل یا مجرد بودنت همچنین ...

خدا ایشالله هر چی میخوای بهت بده

نیتم اذیتاییکه شوهرم میکنه بلاخره آدم میشه یا طلاق میگیرم

متاهلم

۱۳۷۳/۱۰/۱۹

تاریخ تولد شوهرم ۱۳۶۹/۲/۲۷

یکی هم به نیت دزدی که ازم شده اگر امکانش هست بگیری آیا وسایلم برمیگردن؟ دست آشناهم تو کاره؟

شیر ده هستم موقع شیر دادن خیلی دعات مینم

من میتونم برات بگیرم دعام کن فقط خیلی محتاجم پولی نمیخام نیتت بگو وضعیت‌ متاهل یا مجرد بودنت همچنین ...

عزیزم میتونید برای منم بگیرید؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
خدا ایشالله هر چی میخوای بهت بدهنیتم اذیتاییکه شوهرم میکنه بلاخره آدم میشه یا طلاق میگیرممتاهلم۱۳۷۳/ ...

گلم اون موقع من منتظر استارتر بودم ک‌نیومد الان شانسی دنبال نظر دیگه ای بودم شمارو دیدم اگر هستی بیا برات بگیرم(:

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

گلم اون موقع من منتظر استارتر بودم ک‌نیومد الان شانسی دنبال نظر دیگه ای بودم شمارو دیدم اگر هستی بیا ...

هستم عزیزم