بچه ها من اقدام کردم ولی باردار نشدم امروز پری شدم همه جا خوندم کلومیفن خوبه و ...مبشه خودم استفاده کنم،؟بدون دستور پزشک؟؟چون تا بدم دکتر میشه ۶و۷پری نمیخوم این ماه و از دست بدم
تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
اول ممكنه دچار تداخل دارويي بشي دوم اگر تخمك گذاريت طبيعي باشه ممكنه تبديل به كيست بشه از رشد زياد فكر نكن با اون باردار ميشي من اين ماه طبق دستور دكتر خوردم و ٦ روز ديگه موعدمه
دکترم گفت آمپول نیاز نداری ،14 سیکلت حتما باید بری سونو که بهت بگه آمپول میخوای یا نه،منو دوست ...
مامان ارش؟ شما قبلش سونو تخمدان دادی ؟ من همه چیم نورمال بود کیست هم نداشتم ماه میش سونو دادم اما قبلا کیست داشتم ک یاسمین خوردم و رفع شد پلی کیستیک بود اما الان دوماهه ک ک کیست ندارم ب نظرت منم بخورم؟ شاید این ماه جواب بگیرم
تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
مامان ارش؟ شما قبلش سونو تخمدان دادی ؟ من همه چیم نورمال بود کیست هم نداشتم ماه میش سونو دادم اما قب ...
احتمالا بخوری بشه،مشکل ما تحرک کم اسپرم بود که دکترم گفت زن با یه درصد اسپرم هم باردار میشه اگه فولیکول خوبی داشته باشه،بنظرم بخوری ضرر نداره اما اگه یه ماه خوردی و نشد دیگه نخور
فاطمه جون من سوراخ بین بطنی داره بی زحمت یه صلوات براش بفرسین که سوراخ بسته شه و به عمل نکشه ممنون