2777
2789
عنوان

گرسنمهههه

8 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من تو اقدامم و امروز دوروز گدشته از موعودم 

چند روزه که هرچی غذا میخورم سیر نمیشم اصلا الان هم با وجود دوبار غذا خوردن دلم ضعف بدی میره .... 

چه کنم ؟ ممکنه باردار باشم؟ 

روز موعود و قبلش زدم بیبی منفی بود و روز موعودم اینقدر هاله اش کمرنگ بود که دیده نمیشد منم گفتم منفیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگممم  اینقدر دلم ضعف میره که سردرد میگیرم 🥺

چیزای مقوی بخور 

منم اوایل خیلی میخوردم از هفته ۶ دیگ تهوعم شروع شد تا حد مرگ

یا آزمایش بده یاهم صبر کن چند روز بیبی بزن 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
من سر پسرم اینجور بودم هر چی میخورم سیر نمی‌شدم تا فهمیدم باردارم

واقعن ؟؟ آخه بیبی ام منفی بود روز قبل از موعود و دقیقا روز موعودم 

ولی همش ضعف دارم ... 

برای اولین بارم هست اصلا سیر نمیشم

چیزای مقوی بخور  منم اوایل خیلی میخوردم از هفته ۶ دیگ تهوعم شروع شد تا حد مرگ یا آزمایش بده ی ...

الهی ..... 

خدا حفظش کنه

کی بیبی بزنم مطمئن بشم از جوابش؟؟ 

خوب شایدم مثبت باشه.منفی اصلا هاله نمی افته بازم چند روز دیگه ناشتا تست بزن یا آزمایش بده

باشه عزیزم 

دعام کن مثبت بشه برام ....

خیلی چشم انتظار هستم 

چون ماه پیش هم هاله انداخت که با چشم دیده می‌شد ولی پریود شدم ، بدون کیست داشتن و قرص مصرف کردن هاله کاذب انداخت برام ولی این علائم رو نداشتم 

باشه عزیزم  دعام کن مثبت بشه برام .... خیلی چشم انتظار هستم  چون ماه پیش هم هاله انداخت ...

عزیزم چشم حتمن برات دعا میکنم انشالا که این دفعه مثبت باشه.بهم خبر بده اگرمثبت بود خوشحال میشم