kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5910 عنوان کرم معجزه 18 بازدید | 4 پست کرم معجزه اصل از کجا بگیرم دوستان نمیخوام برا صورتم بزنم فقط بدن اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 1403/03/12 | 02:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zhino3 عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 3251 نزن نزن نزن من زدم چندماه درگیر عوارضش بودم ببین لایه بردار حداقل باید بیست درصد باشه استفاده از این کرم مثل اینه با چاقو افتادی بع جون پوست خوب باش ولی ساده نه🎀
kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5910 نزن نزن نزن من زدم چندماه درگیر عوارضش بودم ببین لایه بردار حداقل باید بیست درصد باشه استفاده از این ... ببین گلم من رو بدونم چندین لک اگزما دارم ک سال هاست مونده و واقعا خون ب دلم کرده . رو پاهام ینی ممکنه بدتر شه ؟ اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
zhino3 عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 3251 ببین گلم من رو بدونم چندین لک اگزما دارم ک سال هاست مونده و واقعا خون ب دلم کرده . رو پاهام&n ... باعث ایجاد قارچ میتونه بشه چون پوست و لایه محافظ از بین میره همش باید در حالت عادی ضد افتاب بزنی حالا فک کن اگزما هم داشته باشی دیگ خوددانی شرایطتت خاصع کلی تحقیق کن خوب باش ولی ساده نه🎀
kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5910 باعث ایجاد قارچ میتونه بشه چون پوست و لایه محافظ از بین میره همش باید در حالت عادی ضد افتاب بزنی حال ... باشه عزیزم مرسی دستت درد نکنه اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه