2777
2789
عنوان

کرم معجزه

18 بازدید | 4 پست

کرم معجزه اصل از کجا بگیرم دوستان 

نمیخوام برا صورتم بزنم فقط بدن 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

نزن نزن نزن من زدم چندماه درگیر عوارضش بودم ببین لایه بردار حداقل باید بیست درصد باشه استفاده از این کرم مثل اینه با چاقو افتادی بع جون پوست 

خوب باش ولی ساده نه🎀

نزن نزن نزن من زدم چندماه درگیر عوارضش بودم ببین لایه بردار حداقل باید بیست درصد باشه استفاده از این ...

ببین گلم من رو بدونم چندین لک اگزما دارم ک سال هاست مونده و واقعا خون ب دلم کرده . 

رو پاهام 

ینی ممکنه بدتر شه ؟ 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین گلم من رو بدونم چندین لک اگزما دارم ک سال هاست مونده و واقعا خون ب دلم کرده .  رو پاهام&n ...

باعث ایجاد قارچ میتونه بشه چون پوست و لایه محافظ از بین میره همش باید در حالت عادی ضد افتاب بزنی حالا فک کن اگزما هم داشته باشی 

دیگ خوددانی شرایطتت خاصع کلی تحقیق کن

خوب باش ولی ساده نه🎀

باعث ایجاد قارچ میتونه بشه چون پوست و لایه محافظ از بین میره همش باید در حالت عادی ضد افتاب بزنی حال ...

باشه عزیزم مرسی 

دستت درد نکنه