2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نمی‌دونم دوسش دارم یا نه. ولی دلم تنگ اون روزایی شده که با هم بودیم. همش میگم کاش اذیتم نمی‌کرد ...

همین حس اسمش عشقه بلاتکلیفی غصه و غم از عشق دوری کنید فقططططط

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
همین حس اسمش عشقه بلاتکلیفی غصه و غم از عشق دوری کنید فقططططط

هیچ نشونه ای ازش ندارم. ولی لامصب همش تو ذهنمه. میگم اگه با هم بودیم الان بچه داشتیم. الان فلان الان بهمان. یعنی اونم به من فکر میکنه؟🥺

هیچ نشونه ای ازش ندارم. ولی لامصب همش تو ذهنمه. میگم اگه با هم بودیم الان بچه داشتیم. الان فلان الان ...

ما خانوما خیلی خودمو عذاب می‌دیم .برنده اونیه که بلده دوست پسرشو به شوهر تبدیل کنه ما ها که به اکس تبدیل میکنیم😑😑😑😑😑😑 دوستی که به ازدواج ختم نشه حرامهههههن اصلااا

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
خواهش میکنم عزیزم ‌ اشکالی ندارد.

عزیزم ما خانوما خیلی احساسی هستیم و سخت فراموش میکنیم ذکر و دعا بخون تا مهرش از دلت بره  دیگه دلتنگش نباشی اینجوری خودتو اذیت نکن. تو گوگل هست برای رفع دلتنگی و فراموشی

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
عزیزم ما خانوما خیلی احساسی هستیم و سخت فراموش میکنیم ذکر و دعا بخون تا مهرش از دلت بره  دیگه د ...

لعنت به دلتنگی. این عشق از اولش یه طرفه بود. از اولش منو دوست نداشت. آدم کسیو که دوست داره اذیت نمیکنه.میکنه؟😔

لعنت به دلتنگی. این عشق از اولش یه طرفه بود. از اولش منو دوست نداشت. آدم کسیو که دوست داره اذیت نمیک ...

عزیزم میفهمم عشق یه طرفه نابود می‌کنه ادمو باعث میشه یه سری چیزا رو نبینه هی با خودش کلنجار بره ولی امتحان کن برا فراموشی دعا کن تا از دلت بره.بعضی وقتا نمیشه که نمیشه من با این روش دلتنگیمو خیلی کمش کردم و کم کم فراموش میکنم

نگو پشمام بگو چه جالب،😌