2777
2789
عنوان

داغی بدن!

156 بازدید | 14 پست

من همیشه بدنم به شدت داغه. عین کسی که تب داره یا دویده. در حدی که اگه کسی کنار بشینه، گرماشو اجساس میکنه. خیلی اذیتم و دیگه دارم حس میکنم شاید مشکل یا بیماری خاصی باشه. کف دستام خیس عرق میشه. سرم داغ میشه، شکمم... اصلا یه وضعی... کسی هست مثل من باشه!؟ نه درد دارم نه مشکل خاصی تا حالا توی عملکرد بدنم پیش اومده. ولی به شدت گرممه همیشه. حتی زمستونا...

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجور حل نمیشه دکتر طب سنتی برید

میدونید همش ناخودآگاه به سردیجات هم گرایش دارم... چیزهای ترش و سرد...انگار بدنم میخواد خودشو درست کنه ولی اصلا جواب نمیده😭

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸
منم الان از داغیه کف پام خابم نمیبره😭🤕

دقیقاً منم خیلی کف پاهام داغ شده الان. دستامم خیس...🤦🏼‍♀️

دکتر طب سنتی بری فک کنم درمانش خیلی راحت باشه منم پسرم اینجوری بود گفت چون صفراش بالاست الان خیلی به ...

چه توصیه هایی واسشون کردن؟

میدونید همش ناخودآگاه به سردیجات هم گرایش دارم... چیزهای ترش و سرد...انگار بدنم میخواد خودشو درست کن ...

یه‌مدت صبح ها‌ ناشتا اب را بجوشونید بعد تو‌اب جوشیده یک قاشق خاکشیر بریزید و‌حل کنید و بعد اب رو بخورید خیلی تاثیر داره من خودم عطاری کار کردم

یه‌مدت صبح ها‌ ناشتا اب را بجوشونید بعد تو‌اب جوشیده یک قاشق خاکشیر بریزید و‌حل کنید و بعد اب رو بخو ...

خیلی ممنون. از فردا امتحان میکنم حتما👌🏼👌🏼❤️