کم نازمو می کشه. قهرمیکنه. اوندفعه خودش یهویی اومد گفت میخوام زن دوم بگیرم و تورو هم طلاق نمیدم من گفتم خوب باید مهریه مو بدی ماشین هم بزنی به اسمم،،، بعد دوروز کامل بامن قهربود و چیزی نمی گفت و می گفت تو میخوای طلاق بگیری،، آدم موندن نیستی،،، گفتم چطور خودت میگی حرفام شوخی بود ولی حرفای منو جدی برداشت کردی؟؟؟ دیگه خسته شدم همش قهروقهر...
درطول ۴۰روز فقط ۸روز پیش منه،،، خودش میگه دوسم داره ولی من حسم میگه نداره،،، 😐😐داخل محیط کارم بایکی بحثم شد هیچ پادرمیونی نکرد،،، میگه تو آدم ضعیفی هستی،،، خودمو بخاطرتو خورد نمیکنم،، درصورتی که هرکی این جریان رو شنید حق رو داد به من،،، گاهی حس میکنم هوو دارم تایه همسر💔💔💔💔
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
خداروشکر چون اصلا شوهرت رفتارای عادی نداره مطمعنی پای کسی وسط نیس چن وقته ازدواج کردین ...
۳سال.هیچوقت نمیزاره گوشیش چک کنم میگه همونطورک من به گوشی تو کار ندارم توهم به گوشی من دست نزن. من دیگه موندم چیکارکنمـ.. هیچ جاباهام نمیاد،،، همیشه میگم ازاینکه بامنی بدت میاد یا باهمه جایی نمیری،، میگه باهمه،، ولی چاخان میگه.