2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهرم خیلی بی ادبه

69 بازدید | 23 پست

از هیچکس حساب نمیبره دهن به دهن جواب همه رو میده مادرش شاغله پدرشم یه شهر دیگه کار میکنه همش پیش مادر شوهرم ایناس اونام طبقه بالای ما زندگی میکنن امشب کم مونده بود پدر شوهرم کتکش بزنه خیلی حرفای زشت میزنه به همه بی احترامی میکنه دعواشم میکنن بدتر میکنه حسودم هست منم دو ماهه دیگه زایمان میکنم دلم نمیخاد دخترم با اون بگرده خیلی ام روش بازه الان که تابستونه گاهی در واحدمونو باز میذارم توریشو میبندم یهو میبینم درو باز میکنه میاد تو خونه ۷ سالشه الان اصلنم بزرگ نمیشه با ۳ ۴ سالگیش فرقی نکرده یعنی ۵ ساله دیگم همینه میدونم نباید این حرفو بزنم ولی اصلا دوست ندارم دخترک اینجوری بشه الان با وجود اون بچه تو یه ساختمون خیلی کارم سخت میشه اونم لابد دم به ساعت به هوای دیدن یا بازی کردن با بچه میاد پایین چجوری جلوشو بگیرم  😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بذار بچت به سلامتی به دنیا بیاد انشالله، بزرگ بشه، وقت بازیش بشه بعد، چه خبرته پنج شش سال بعد رو از الان پیش بینی میکنی، بلکه تا اونموقع از اونجا پاشدین، تا اونموقع هم بچه خاهر شوهرت 12 سالش اینا میشه که دیگه عاقلتر از الانش میشه حتما