2789
عنوان

طبیعیه که ؟

21 بازدید | 13 پست

هیچ پسری از من خوشش نیمده تا حالا؟

۶ سال رفتم دانشگاه همکلاسیام میبیننم روشونو میکنن اونور یا اونایی که فالوم کرده بودن یکی یکی آنفالو میکنن؟!

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درک میکنم  تا حالا یه پشه نر هم جذبم نشده 🥲 دیگه خودمو دارم واسه تنهایی تا آخر عمر آماده میک ...

منم هرچی خواستگار سنتیم داشتم ندیده رد کردم

یکیشونم ک دیدم بهونه آورد و نخواست و نشد

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

منم هرچی خواستگار سنتیم داشتم ندیده رد کردم یکیشونم ک دیدم بهونه آورد و نخواست و نشد

وآسه منم نمیشه متاسفانه . درد خیلی بدیه ولی 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
می تو واقعا نمیدونم چرا  همش فکر میکنم مگه چقدر زشتم 😐💔

منم 

امروز به مامانم میگم الکی هی نرو به این و اون بگو فلانی ازم خواستگاری کرده هیچکس منو نمیخواد حتما زشتم یا یه ایرادی دارم

وآسه منم نمیشه متاسفانه . درد خیلی بدیه ولی 

البته یکی بود هی گفت دوست دارم ولی اونم تهش ول کرد رفت

البته یکی بود هی گفت دوست دارم ولی اونم تهش ول کرد رفت

دقیقا منم اینجوری شدم  یکی ابراز علاقه میکرد.  اومد خواستگاری تا لحظه آخر وانمود کرد دوسم داره بعد لحظه آخر زد زیر همه چی . منو مقصر جلوه داد رفت . دوماه افسرده شدم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
همسنیم و همدرد البته من دانشگام تک جنسیتی بود و کارمم محیطش زنونس. آرزش به دلم موند ینفر منو ببینه ...

خیلی حس بدیه

حالا من همش با جنس مخالفم سر و کار دارم ولی هییییچ کس  تا حالا حتی یه پیشنهاد نداده ک من بخوام رد کنم یا قبول کنم

تازه این زور داره ک خودشون اول ریکوئست میدن بعد یه مدت آنفالو میکنن یعنی انقدر غیر قابل تحملم🤐

دقیقا منم اینجوری شدم  یکی ابراز علاقه میکرد.  اومد خواستگاری تا لحظه آخر وانمود کرد دوسم ...

من یه ساله افسرده ام بعد اینکه با احساساتم بازی کرد و رفت