2777
2789
 موقعی که شروع کردید سطحتون چیبود ؟

من متوسط سطح دو بودم 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسپیکینگ من ۸ شد  برای رایتینگ و اسپیکینگ یه معلم گرفتم خیلیم هزینش خوب بود چیزی بهم یاد نمیدا ...

من احساس میکنم خیلی داغونم 

معلم زبانم یساله اما هیچوقت احساس بلد بودن ندارم 

گرامرم فقط سطحش بالاس

💕🌸☘️🌹

عزیزم قصدشو داریم کار همسرم درست شه سال دیگه انشالله من بجه هامو خارج از کشور به دنیا اوردم بیشتر ب ...

چه عالی منم این موضوع تولد برام‌مهمه ، سینگلما ولی بفکرم‌از الان .😁🌿 

میتونم بپرسم‌کحا دنیا اوردین‌و‌اینکه شغل همسرتون چیه 

عزیزم قصدشو داریم کار همسرم درست شه سال دیگه انشالله من بجه هامو خارج از کشور به دنیا اوردم بیشتر ب ...

عزیزم منم دارم میخونم،من نمره بالا نمیخام، چون  کیس اصلی نیستم ،اسس مثبت هم گرفتیم،من دلم میخاد حداقل اون نمره ۴و نیم رو همینجا قبل رفتن بگیرم خیلی برام مهمه،اما متاسفانه من پایه ضعیفی داشتم الان مدتیه دارم میخونم همسرمم کمکم میکنه اما بازم فک میکنم هنوز خیلی راه دارم تا ۴ و نیم حتی😔

شما پایه اتون قوی بود؟

برای نمره خوب و قابل پذیرش هر کاری کردین و کتاب های که خوندین معرفی کنید ❤️

من بیشتر با جزوه بودم عزیزم چون کلاس میرفتم و استاد مطالب رو خارج از کتاب میگفت 

کاری که کردم این بود که از اول کلاس رفتم و هرکاری که استادم گفت رو‌ مو به مو انجام دادم 

برای آیلتس روی خودخوان حساب نکنید خیلی

من خصوصی بودم ، شما خصوصی یا گروهی هر کدوم رو میتونی زیر نظر یه استاد خوب باش

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
من بیشتر با جزوه بودم عزیزم چون کلاس میرفتم و استاد مطالب رو خارج از کتاب میگفت  کاری که کردم ...

واقعا اصلا خودخوان نمیشه،فقط میشه پایه رو قوی کرد اما درنهایت حتما باید یکی باشه که تکنیک‌ها و اینا رو یاد بده‌.

من همسرم تقریبا خودخوان انجام داد بااینکه سطحش پایین نبود اما بازم یه سال وقت گذاشت،درنهایت هم دو سه جلسه با استاد پیش برد واون چندجلسه خیلی کمکش کرد تا سریع به اونچیزی که باید برسه.

من الان دیگه استاد نگرفتم  وخودش داره کمکم میکنه.

امااا خییلی سختمه،مخصوصا لسینینگ

قبلا کلاس زبان می‌رفتین؟ 

من کلاس که در نوحوانی و اینا رفته بودم ولی اون خب من کلا پادکست انگلیسی و مستند می دیدم همین دلیل شد بر نمره مناسب و کانون زبان ایران هم عالیه

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
من احساس میکنم خیلی داغونم  معلم زبانم یساله اما هیچوقت احساس بلد بودن ندارم  گرامرم فقط ...

عزیزم اعتماد به نفس خیلی مهمه باید به خودت باور داشته باشی.توی ازمون  های شبه ایلتس شرکت کن و همین کاری که من انجام دادم بهت کمک میکنه استاد همراه بگیر

ولی ببین کلمه و مکالمه خیلی مهمه و واقعا بخش مهم ایته نه گرامر حتما دقت کن

عزیزم اعتماد به نفس خیلی مهمه باید به خودت باور داشته باشی.توی ازمون  های شبه ایلتس شرکت کن و ه ...

اینا همه رو میدونم ولی تو این ۹ سالی ک میرم کلاس معلم ها میگن همیشه گرامر هارو تو فاینال کامل  میگیری ولی حوصله ی ریدینگ و اینارو ندارم مثلا تو CAE که طولانی هست

💕🌸☘️🌹