2789
عنوان

کیاچادرین

20 بازدید | 10 پست

همه رفیقام بی چادر ن 

میرم‌ باشگاه فقط من چادر میزنم 

خانوادمم بشدت معتقد

بنظر دانشگاه چطور باشم ؟

محل‌میزارن‌اونجا

دلم برات تا ابد تنگ میمونه فرفری من (:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم چادریم. تو دانشگاهی هم درس خوندم که اساتیدش بخاطر محجبه بودنم فرق میزاشتن و رفتار درستی نداشتم. ولی من با عشق چادر سر میکنم.

دانشگاه هم رو نمیگم چون خیلی مشخص میشه دیگه.البته همه میدونن بچه های اون دانشگاه باچه وضعیت رفت وامد میکنن.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
متاسفانه جدیدن به چادریا نگاه خوبی ندارن تا جایی که دیدم...  بازم اعتقادات خودت مهمه و ببینی ب ...

مگه برا دیدگاه بقیه باید چادر سر نکنیم.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶