2777
2789
عنوان

کاربر محترم srwm

55 بازدید | 15 پست

کاربر محترم srwm من بیش از یکسال تعلیق کاربری بودم فقط برای ارتباط با شما در خواست برگرداندن کاربریم را دادم. لطفا اگر پیام من را دیدی در اسرع وقت پاسخ بده. 

می دونم اگر بتونی و شرایطش باشه به هر کس که بتونی کمک می کنی. من هم یکی از اون آدما هستم...

@srwm

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@srwm    

کاربریت رو تاحالا چندباری دیدم ازت حس خوبی میگیرم😍🧡

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

همین کامنتت کلی حس خوب بهم داد مرسیی😍💙🫶🏻

عزیزی😁🧡ایشاالله همیشه همینطوری مثبت و خوش برخورد باشی خشگل😁

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

دوستان ممنونم از لطفتون نسبت ب خودم. ولی سنگینی تموم آدمایی ک مشکل دارن میفته روی روح و روانه من ....‌

معذورم از پاسخ‌گویی ‌ .. هرچه که هست رو باید ب خدا توکل کرد ب امید بهبودی اوضاع تک تکمون اان شااالله. 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
دوستان ممنونم از لطفتون نسبت ب خودم. ولی سنگینی تموم آدمایی ک مشکل دارن میفته روی روح و روانه من ... ...

من مشکلی ندارم فقط دخترم خیلی گریه میکنه میشه خواهشا بگید امسال داروسازی قبول میشه یا نه

دوستان ممنونم از لطفتون نسبت ب خودم. ولی سنگینی تموم آدمایی ک مشکل دارن میفته روی روح و روانه من ... ...

خیلی اشنایی شما نبودی یبار توی خصوصی درمورد من گفتی  بعد هم لغو زدی ؟

لایک نکنید .توروخدا 
خدایا ما ایرانیا به چیا اعتقاد داریم😐😑گفتم قضیه حیاطی مرگ و زندگی خاصیه خواستم تگ کنن

اصن پیشگویی چه کمکی ب حل مشکل ادم میکنه؟خب انقد عجول نباشن.صبرکنن ببینن چی پیش میاد.مشکلی هم باشه باید از خدا خاست.

وسرانجام ، عشق برنده است...❤️