2777
2789

خیر 

اولا از شهدا حاجت نگرفتن

از خدا حاجت گرفتن

توسل یعنی ما به امامان شهدا و ... متوسل میشیم و اونهارو واسه قرار میدیم چون خودمون گناهکاریم از اونها میخوایم که پیش خدا واسطه شن و خدا به حرمت شهدا حاجت روامون کنه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه شرک نیست ..شهدا چون جونشون رو فدا کردن پیش خدا عزیزترن ...به همین خاطر نقش واسطه دارن همین در اصل ...

کدوم شهید میتونه حاجت بده؟

من عموم شهیده میتونم بهش متوسل شم؟

نه عزیزم

توسل به شهدا به این معنا نیست که ما بگیم ای شهید فلاندحاجتم رو بده ، دراصل فلسفه اینه که ما از اون شهید میخوایم به خاطر مقام بالایی که پیش خدا داره ضامن حاجتمون شه و برامون واسطه شه

در اصل باز توکل به خداست

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

خودت داری میگی توسل 

اگه اینجوری باشه طلب دعای خیر از پدرو مادرم باید شرک به حساب بیاد

شما یه نفرو واسطه میکنی پیش خدا همین از خود طرف که نمخای چیزی بهت بده  

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
کدوم شهید میتونه حاجت بده؟ من عموم شهیده میتونم بهش متوسل شم؟

والا من خودم چند تا شهید سرچ کردم یا صلوات یا یه جز نذر کردم حاجتم رو دادن...هرکدوم از شهیدا میشه اره به عموی شهید خودتون هم میشه متوسل بشی

نه عزیزم توسل به شهدا به این معنا نیست که ما بگیم ای شهید فلاندحاجتم رو بده ، دراصل فلسفه اینه که م ...

الان من میخوام به یک شهید توسل کنم شما پیشنهادتون کدوم شهید است؟

و به چه صورت ازشدن درخواست کنم

الان من میخوام به یک شهید توسل کنم شما پیشنهادتون کدوم شهید است؟ و به چه صورت ازشدن درخواست کنم

همه شهدا مقام بالا دارن

من خودم شهید بیداقعلی امیری و یونس امیری و ابومهدی المهندس و ابراهیم هادی و قربانخانی و نوری و صدرزاده و سیاهکالی و علی اصغر وصالی رو خیلی دوست دارم

اگه میخواید چله صد صلوات چهل شهید بگیرید  ، برا خیلیا معجزه کرده

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
من عموم شهید هست میتونم بهشون توسل کنم؟

حتما عزیزم خیلیم عالیه🌸