2777
2789
دلم میخاد برم پیرا

پیرا عزیز دلم فکر کنم نمی شه بازم از یه مشاور بپرس

ولی حالا که هنوز کنکور ندادی چرا قصاص قبل از جنایت می کنی دختر

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون نخوندم 

بازم وقت داری بشین بخون اصلا به 60 هزار و...  فکر نکن شاید بهتر شد و تونستی همون پیرا و...  حالا دولتی هم نشد آزاد بیاری

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

عزیزم توی گوگل سزچ کن تخمین انتخاب رشته

سایت های مختلف به صورت رایگان میاره

اما میتونی دولتی روزانه هم قبول شی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چون نخوندم 

یک ماه وقت داری

بشین 3 دور تست های کنکور 10 سال اخیر رو بزن

روزی یک تست و تز قدیم به جدید و با دقت پاسخ خای تشریحی رو مطالعه کن. البته که بعضی درسها حذف شدن. همون هایی که هست رو بخون

تو لازم نیست 100 بزنی هر درسی رو بین 10 تا 20 درصد یعنی یک یا دو سوال درست جواب بدی،  رتبه ات بین 11 هزار تا 25 هزار میشه

برای همین موردی بخون و فقط جوری جواب بده که 2 3 تا سوال رو درست بزنی. اما دیگه کاملا مسلط باشی

اینطوری روزانه دولتی حتی فردوسی یا اصفهان و شیراز هم قبولی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***