2777
2789
عنوان

رشته هتلداری

487 بازدید | 11 پست

کسی رفته؟اطلاع دارید . خوبه 

شرایط کاریش چجوره به جایی میریسیم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
من خوندم مزخرفه مگر اینکه شهری مثل مشهد زندگی کنی که قدم به قدم هتل داشته باشه

اهل کدام شهری؟؟

نرفتی هتل دنبال کار

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اهل کدام شهری؟؟ نرفتی هتل دنبال کار

شهری که من بودم هتل خوب زیاد نداشت 

برای اینکه این رشته رو بخونی باید به ظرفیت شهرت نگاه کنی که اگه خبری نبود الکی وقت نذاری

هتل ها هم معمولا حقوق کمی میدن کار زیاد هم میخوان

اون چیز رویای که تو ذهنت شاید ساخته باشی نیست اصلا

آزمون استخدامی هم که میراث فرهنگی برای این رشته برگزار نمیکنه آدم به یه چیز دلش خوش باشه

اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین...

فرهنگیان برو.معلمی خوبه اگه میخای همسرتو بسوزونی

باید بخونم برا سال بعد کنکورش بدم

فکر کنم تهش اگه زبانتون خوب باشه پذیرشگر هتل بشید اینکه بعضیها فکر میکنند رشته هتلداری برن بعدا مدیر هتل میشن به نظرم امکانش خیلی کمه چون مدیر هتل همون مالکین هتل هستند

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
شهری که من بودم هتل خوب زیاد نداشت برای اینکه این رشته رو بخونی باید به ظرفیت شهرت نگاه کنی که اگه خ ...

دقیقا یکی از آشناهای من با اصرار خانواده اش رفته رشته هتلداری مامانش فکر میکنه این رشته رو بره بعدا مدیر یه هتل میشه 

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
شهری که من بودم هتل خوب زیاد نداشت برای اینکه این رشته رو بخونی باید به ظرفیت شهرت نگاه کنی که اگه خ ...

ببخشید درساش سخته؟ البته من میخوام تو اموزشگاه ثبت نام کنم . اموزشگاهها دوره های اموزشی هتلداری دارن بنظرتون درساش سخته؟ 

ببخشید درساش سخته؟ البته من میخوام تو اموزشگاه ثبت نام کنم . اموزشگاهها دوره های اموزشی هتلداری دارن ...

اصلا عزیزم هیچ سختی نداره از این لحاظ خیالت راحت

اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین...