2777
2789
عنوان

در چه حالین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حال شستن قالیچه روی تراس،خسته شدم اومدم استراحت 😂😂 کوزتم کوزت. 

یکی هم تو خیابون صدای ضبط ماشینشو بلند کرده داره رپ میخونه :من با ۲۰۶ میرم و دیگه نمیدونم چی😂😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عه عزیزم کنسلشد گلی

آره خاهرشوهرم فصل امتحاناشه هشتم میخونه 

مادرشوهرم گفت امتحان ریاضی داره شما بیایین بهانه میکنه از درس خوندن در بره یکشنبه بیایین 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
آره خاهرشوهرم فصل امتحاناشه هشتم میخونه  مادرشوهرم گفت امتحان ریاضی داره شما بیایین بهانه میکن ...

سلامت باشید

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
با دوستم چت میکنم بی قرارم حالم خوب نیست 

یه چیزی بگم شاید حالتو خوب نکنه ولی حداقل یه حس خوب شاید بهت بده

همینکه یه دوست داری باهاش حرف بزنی قدرشو بدون 

من همینم ندارم 

یه چیزی بگم شاید حالتو خوب نکنه ولی حداقل یه حس خوب شاید بهت بده همینکه یه دوست داری باهاش حرف بزنی ...

میدونم بازم خداروشکر اما خب بعضی وقتا حال آدم با هیچی خوب نمیشه

هیچی قرار بود بریم خونه مادرشوهر کنسل شد منم یه چیز سرپایی درست کردم خوردیم الانم جفتمون لش کردیم تو ...

وقتی خونه ی مادرشوهر کنسل میشه یعنی اوج حال دادنه😂

دارم با بچه ها سرو کله میزنم‌شام‌نپخته خسته ام‌کلی کار ریخته سزم اعصابمو‌خرد کرده

با اعصاب آروم برو به نیمرو بپز بخورین با صبر و حوصله کاراتو کن

منم شوهرم سرکاره .قرار بود امروز برم خونه مامانم ولی پسرم یکشنبه امتحان داره نتونستم‌.خودمم دراز کشم ...

برای رژیمت جمعه ها رو آزاد بزار که هر چی دوست داشتی بخوری و از رژیم خسته نشی