2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا به یه شخصی مشکوک میشه که داره خیانت می‌کنه 

اگ زن باشه و حس کنه کسی خیانت میکنه صد در صد درسته من خودم اینجوری بودم میگف دیونه شدی آخرش فهمیدم همزمان با چند نفر بوده ن یکی😐

اگ زن باشه و حس کنه کسی خیانت میکنه صد در صد درسته من خودم اینجوری بودم میگف دیونه شدی آخرش فهمیدم ه ...

آخه فقط یه نفر نیست به چند نفر تو اطرافم مشکوکم از بعد از یه اتفاق اینجوری شدم

ربطش ب خیانته با شوهرت مثلا

یکیش اره 

به خواهرم همینطور دائم آخرین بازدیداشونو چک میکنم نمی‌دونم این شک چرا افتاده به جونم درصورتی که خواهرم از شوهرم خوشش نمیاد نمیزاره حتی خونمون بیاد 

باهم آنلاین نمیشن ولی این شک بدجوری مغزمو خورده 

یکیش اره  به خواهرم همینطور دائم آخرین بازدیداشونو چک میکنم نمی‌دونم این شک چرا افتاده به جونم ...

یچیزی بکم ناراحت نشو خیلی سخته حتا فکرش 

جاری ابجیم تعریف می‌کرد که ب شوهرش و خواهرش شک کرده بود میگف تو عروسی برادرش زاده فهمیده باهمن ابجوش خالی شده بود رو پاش وحشتناک سوخته بود میگف اصلا درد اون نمیفهمیدم فقط فکر میکردم دوتا عزیزام چطور تونستن 

واقعا تومغزم نمیگنجه اخه خواهر ب خواهر خیانت کنه

یچیزی بکم ناراحت نشو خیلی سخته حتا فکرش  جاری ابجیم تعریف می‌کرد که ب شوهرش و خواهرش شک کرده ب ...

آخه خواهر من از من بزرگتره من زود تر ازدواج کردم ناراحته بهم میگفت زندگیتو بهم میریزم درصورتی که از قبل ازدواج مشکلی ندارم الان این ترس افتاده به جونم به شوهرم مطمئنم ولی مشکوک شدم کلا نسبت به همه خیلی میترسم