2821
2789
عنوان

بچه گریه رو

31 بازدید | 4 پست

مامانا کدومتون بچه هاتون مثل منه؟ پسر من در ۴ حالته اکثر مواقع یا جیغ میزنه یا سرشو میکوبه یا نق میزنه یا گریه میکنه. شیطونم نیس. فقط وقتی این حالتا رو نداره که باهاش بازی کنی گوشی بدی دستش کارتون تلویزیون ببینه یا ببریش بیرون یا ببریش حمام. خلاصه یه پرستار میخواد کلا در خدمتش باشه وگرنه همون ۴ موردیه ک گفتم. من که کلا تو خونه ازادش گذاشتم هر کاری بخواد میکنه اما دیوانه شدم از بدقلقی هاش نمیکشم دست تنهام هستم یه وقتایی دهنم ب ناشکری باز میشه نمیتونم خودمو کنترل کنم تا داد نزنم ساکت نمیشه هرچی با خوبی باهاش رفتار میکنم ساکت نمیشه. میخوام ببرمش روانپزشک میترسم بهش دارو بده ک تو این سن خوب نیس. حرفم ک نمیزنه ۱۰ کلمه بده صدای حیواناتو بده ولی تا ازش نخوای نمیگه نمیدونم چیکار کنم. راه حل بدین لطفا

ببر مهد ...اگه میشه خودتم کنارش بشین.چون میگی بد قلقه شاید اذیت کنه.

ولی وقتی رفتار بقیه بچه ها رو ببینه کم کم رفتارش تغییر میکنه.

بچه ها خیلی روهم تاثیر گذارن.کم کم دابره لغاتشم بیشتر میشه.حرف گوش کن تر میشه

پسر منم بدقلق بود پیش دبستانی رفت خیییییلی بهتر شد.شوهرم راضی ب مهد نبود.الان بادخترمم همینجور مشکل دارم.منتظرم بره پیش یکم بهتر بشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مهد قبول میکنه خودم برم اونجا بشینم؟

مهد قران گمونم قبول میکنه.

اسمش مهد قرانه .کلاساش نقاشی و خمیر بازی و ....گهگاهیم اموزش چند ایه قرانه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.