taraneh_joonam مدیر استارتر عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 709 عنوان حیوون خونگی 19 بازدید | 16 پست بچه ها حیوون خونگی ای که کثیف کاریش زیاد نباشه و عمرشم کم نباشه چی داریم؟؟ چیزی که نیاز نداشته باشه تو حیاط ولش کنیم چون حیاط نداریم 1403/03/11 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandmak عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7017 مگس😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
کوه_آلپ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8395 لاک پشت 😄😄 دویست سال عمر میکنه، صدا نمیده، ارومه 😅😅 ولی خداییش حیوون خونگی نیارید 😐 آخه حیوون چکارش به آپارتمان؟؟ اونا غریزه دارن و روحشون آزادی رو درک میکنه، شاید فکر کنی نمیفهمن اما درک میکنن که زندانی و بازیچه شدن ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
gandmak عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7017 مرسی😂 خواهش😂💔 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
taraneh_joonam مدیر استارتر عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 709 لاک پشت 😄😄 دویست سال عمر میکنه، صدا نمیده، ارومه 😅😅 ولی خداییش حیوون خونگی نیارید 😐 آخه حیوون چ ... دلم بعضی وقتا میگیره گفتم داشته باشم مثلا یکم وقتمو بگذرونم باهاش
کوه_آلپ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8395 دلم بعضی وقتا میگیره گفتم داشته باشم مثلا یکم وقتمو بگذرونم باهاش به هر حال به فکر اونام باش ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
taraneh_joonam مدیر استارتر عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 709 به هر حال به فکر اونام باش راستش خودمم خیلی وقتا مخالفشم بیشتر هم به خاطر این که میترسم بمیرن خیلییییی ناراحت بشمولی الان یه مدته افتادم تو فکرش🙁
رودابه_پرشین عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6741 گربه کثیف کاریش زیاده نه؟ گربه عین یه بچه دو ساله است که بزرگ هم نمیشهباید بهش برسی عاشقانه ازش نگهداری کنی آب و غذا بدی قرص ضد انگل بدی موها و ناخن هاشو بچینی مدام برس بکشیباهاش بازی کنیمنتهی خیلی شیرینه من یه دونه دارم قندک خانوم منهخیلی دوستش دارم و خدا برای من کافیست.....