2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگس😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

لاک پشت 😄😄 دویست سال عمر میکنه، صدا نمیده، ارومه 😅😅 ولی خداییش حیوون خونگی نیارید 😐 آخه حیوون چکارش به آپارتمان؟؟ اونا غریزه دارن و روحشون آزادی رو درک میکنه، شاید فکر کنی نمیفهمن اما درک میکنن که زندانی و بازیچه شدن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
مرسی😂

خواهش😂💔

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
لاک پشت 😄😄 دویست سال عمر میکنه، صدا نمیده، ارومه 😅😅 ولی خداییش حیوون خونگی نیارید 😐 آخه حیوون چ ...

دلم بعضی وقتا میگیره 

گفتم داشته باشم مثلا یکم وقتمو بگذرونم باهاش

گربه کثیف کاریش زیاده نه؟

گربه عین یه بچه دو ساله است که بزرگ هم نمیشه

باید بهش برسی عاشقانه ازش نگهداری کنی آب و غذا بدی قرص ضد انگل بدی 

موها و ناخن هاشو بچینی 

مدام برس بکشی

باهاش بازی کنی

منتهی خیلی شیرینه 

من یه دونه دارم قندک خانوم منه

خیلی دوستش دارم

و خدا برای من کافیست.....