2777
2789
عنوان

کی شوهرش اینطوری پرو هست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاینکه پرو پرو میاد مثلا بهم میگه مامان چی درست کرده(,مامانمو میگه)میگم مثلا فلان چیز ی ربع دیگه می ...

پررو نیست، طبیعیه

شما خجالتی و تعارفی هستی گلم

یه کم راحتتر باش

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بابا بیخیال شوهرت دیگه خجالت میکشم خجالت میکشم 

خیلی حساس نشو دوست عزیز 

چه عیبی داره بیچاره گفته بمونم پیشت اینجور هم برای تو هم خوبه چرا چون سرد نمیشید  از هم 

دوری باعث سردی میشه گلم 

اونم شوهرته خب چه اشکالی داره 

دیگه در این حد ندیده بودم 

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

وااااا 

چقدرم تاکید کردی که پررو پررو اومده و ... 

نه والا پررو نیس شما واقعا عجیبی

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

عزیزم منم فک میکردم فقط منم که اینجوریم خونه بابام اینا خوابیدن پیش شوهرم که پیشکش حتی روم نمیشه اسمش و صدا بزنم یا خیلی نزدیکش بشینم یا بهش دست بزنم هف هشت سال هم هست که ازدواج کردیم خوابیدن پیش هم که برای من جزو محالاته

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
پرو نیست شمام مثل من سخت میگیرید البته من مادرم بیشتر برام سختش میکرد برای داداشام وعروساش خیلی بروز ...

بله بالاخره یکیو پیداکردم ک حسمو درک کنه

مثلا من چندشبه پیش شوهرم نخوابیدم حالا بیاد بخوابه مطمئنا...میخواد خب بعدش بخوام برم سرویس بهداشتی یااونم بره از خجاااالت آب میشم جلو خونوادم خصوصا ک پدرمم خوابش سبکه زود میپره

یاینکه پرو پرو میاد مثلا بهم میگه مامان چی درست کرده(,مامانمو میگه)میگم مثلا فلان چیز ی ربع دیگه می ...

ببین اینقد نگو پرو پرو بگو مثل ادم عادی میاد و میخوره و من مثل ادم غیرعادی نمیتونم بخورم 😐

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
عزیزم منم فک میکردم فقط منم که اینجوریم خونه بابام اینا خوابیدن پیش شوهرم که پیشکش حتی روم نمیشه اسم ...

دقیقاااا منم اینطورم شام و میزارم و مثل گیج و منگابهش خیره میشم ک نگام کنه باسر اشاره کنم بیاد غذا بخوره چون خجاالت میکشم صداش کنم جلو پدرم

بامادرم راحترم

البته الان خیلی بهتر شدم