2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه:)

41 بازدید | 13 پست

از پوست پر از جوش و لک ، از چاقیم،از قد کوتاهم از این اعتماد بنفسم که هیچی ازش نمونده خسته شدم

هر روز هزار نفر قد بلند و خوش هیکل با پوستای صاف میبینم که به خودشون میگن زشت ، چجوری روشون میشه به خودشون بگن زشت:)))

یه عالمه باشگاه یه عالمه داروی پوستی دریغ از ذره ای تغییر:)))

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

عزیزم اعتماد بنفستو نزار بخاطر این چیزا از دست بدی برا لاغرشدن حتما حتما تحت نظر دگتر باش صدرصد نتیجه میگیری برا پوستم همینطور صبر داشته باشی کم کم نتیجه میگیری

عزیزم شما عفونت رحم وتخمدان دارید 

کبدتون چربه 

و زیادی توقع ازاطرافیان علی الخصوص همسر یا مادر دارید

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشگاه که بدون رژیم باش بی تاثیر پس چربی و قند مصنوعی رو حذف کن و مستمر برو باشگاه

روتین پوست مخصوص پوست خودت و برو یه ازمایشم بده اگه مشکل کبدی تخمدانی چیزی شاید باش 

هیچ کدوم از مشکلاتت چیزای غیر قابل حل نیستن ک

عزیزم اعتماد بنفستو نزار بخاطر این چیزا از دست بدی برا لاغرشدن حتما حتما تحت نظر دگتر باش صدرصد نتیج ...

بخدا نمیتونم:)))

چقدر مامانم به منو داداشم اصرار کرد ببرمتون دکتر غدد برای قدتون

داداشم گفت وقت ندارم نمیام منم نبردن

بعد 3 سال رفتیم گفت چون پریود شدی و صفحات رشدت هم بسته‌ست نمیتونی کاری کنی 

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

عزیزم شما عفونت رحم وتخمدان دارید  کبدتون چربه  و زیادی توقع ازاطرافیان علی الخصوص همسر ...

ودف

همسر کجا بود😂هنوز سن بلوغم 

عفونت از کجا اومد دیگه😐

قدو وزنت چنده؟

وزنم آخرین بار ۵۹

قدم ۱۵۲

خیلی خیلی خوبی که اضافه وزنت خیلی کمه به راحتی میتونی کمش کنی

کم که نمیشه هیچی هی بین ۶۳ و ۶۱ و ۵۹ در حال تغییرم

از کجا فهمیدی اینارو؟

درمانگرم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
ودف همسر کجا بود😂هنوز سن بلوغم  عفونت از کجا اومد دیگه😐

گفتم که یاهمسر یامادر همسر برای متاهلا دختراهم عفونت میگیرن