2821
2789
عنوان

خیلی دلم شکست 😢

29 بازدید | 9 پست

بچه ها اون کلیپ هایی که میزارن اینستا واقعیه😢 مثلا بدون اینکه زنه خبر داشته باشه کادو خای آنچنانی میخرن مثلا گوشی ایفون 

خیلی ناراحت میشم همیشه به شوهرم گفتم حتی با یه روسری میتونس خوشحالم کنی که یهویی باشه اما این کارو نمیکنه تا صد بار بهش بگم منم زنم نیاز به محبت دارم اگه نداشت میگفتم نداره همش میگه خودت برو بخر مثلا مناسبت ها میگه برو به خودت یه چیزی بخر یا منو میبره به خودم چیزی بردارم میگم بهش من بخوام بخرم خودم میرم دوست دارم تو برام کادو بخری، 

تولدم روز عروسیم بود کیک هم برام نخریدن من پیش همه گفتم امشب تولدمه میخوان خانواده دوماد کیک بیارن 

دختر خالم حنا رو فکر کرده بود کیک آهنگ تولد گزاشته بود ، خیلی ناراحت شدم مگه یه کیک چقدر قیمت داشت یا اگه نمیخریدن چرا میگفتن میخریم 

وگرنه خودم برا خودم میخریدم 

یا پارسال تولدم انقدر گفتم دوست دارم سوپرایز بشم 

شوهرم اومد خونه گفت رفیقم اینا میان بشینن چیزی نگفتم گفتم شاید بازم یادش رفته چون هم سالگرد عقدمون بود هم ازدواج 

اما (نگو قبلش با رفیقش هماهنگ کرده بود که اون کیک با خانومش بیارن خونه ما)

وقتی اومدن شوهرم رفت بیرون کیک دستش آورد گزاشت بالای کابینت و رفت نه تبریکی نه هیچی حتی من موندم چیه رفتم بازش کردم فکر کردم اونا برامون آوردن از اونا تشکر میکردم

خانم رفیقش انقدر خندید برگشتم میگم چرا میخندی میگه آخه شوهرت به شوهرم من میگفت تو کیک و ببر داخل 😭😅

دیگه نگو ... ازش پول بگیررررر تا میتونی و خرج کن برا خودت واسه خونه و تمیز کاریش و غذا ارزش قائل نباش تا یاد بگیره مث آدم رفتار کنه ... چن بار خواستتو میگی ولش کن مث ی همخونه رفتار گن

بابا به مامان چیزی نگو 💔آمریکا بده چرا بچت داره پاسشو؟😏😉چو بخت عرب بر عجم چیره گشت/ همه روز ایرانیان تیره گشت💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ففط اینستای کوفتیتو پاک کن من والا اصلا پیج بلاگر فالو ندارم   فقط بلاگر طنز فالو دارم و ۴ تا ...

همون یا ما زندگی نمیکنیم یا اونا دارن نقش زندگی کردنو بازی میکنن

همون یا ما زندگی نمیکنیم یا اونا دارن نقش زندگی کردنو بازی میکنن

تو خودتو درست کن زود باور نباش به کسی کاری نداشته باش

تو که نمیتونی بقیه رو اصلاح کنی

اونا برای رشد پیچشون به این ویدیو های فیک نیاز دارن 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز