2777
2789
عنوان

تیرویید

38 بازدید | 8 پست

سلام آز دادم ، جواب تیرویید رو نوشته حدودا ۱۲ یعنی پر کارم یا کم کار؟

و سوال دوم اینکه ایا خطر داره؟

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

عزیزم شما هرکی هرچی میگه باز حرف خودت رو میزنی چون دنبال این هستی که تفکر خودت ثابت بشه.

عشقم سلامتی تو خیلی مهمتر از این جیزهاست.کنار روانپزشک و روانکاو حتما برو طب سنتی و اصلاح سبک زندگی و سم زدایی بگیر تا حالت بهتر بشه.

مادر من الان ۵۶ سالشه ولی هر درد و مرضی بگی داره به لطف وسواس و آب بازیهای جوونیش.ما از بچگیمون جز حمامهای سه چهار ساعته! شست و شوهای دایمی و وحشتناک و دعواهای پدر و مادرم چیزی یادمون نیست.الانم که همش درد و مریضی از روماتیسم و دیسک کمر و گردن و ارتروز زانو وواریس و سرطان و .... کلا به مادر میگم تو فقط به خودت ظلم نکردی ماروهم بیچاره کردی

همه میدونستن مادرم وسواسه از مدرسه بگیر تا همسایه و ....خیلی بد بود

ارتباطت باخدا رو زیاد کن،هرچه بیشتر بری سمت خدا بهتر میشی! نماز قرآن حرف زدن با خدا!

اصلا معامله کن بگو خدا من بیخیال این فکر میشم تو برام فلان کمک رو بکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی کم کاره باید دارو بگیری.

بله عزیزم ب تازگی شروع کردم دارو میخورم

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

عزیزم شما هرکی هرچی میگه باز حرف خودت رو میزنی چون دنبال این هستی که تفکر خودت ثابت بشه.عشقم سلامتی ...

اخی درک میکنم مادرتونو ، دست خودشون نبوده😟

اه چرا تعطیل شد اون تاپیکم

اره بابا کلی تایپ کردم برات پرید دوباره تایپ کردم دیدم قفلهدیگه اومدم اینجا جواب دادم نصفشم ننوشتم ح ...

مرسی که دوباره برام تایپ کردید🌹

عزیزم شما هرکی هرچی میگه باز حرف خودت رو میزنی چون دنبال این هستی که تفکر خودت ثابت بشه.عشقم سلامتی ...

بازم خداراشکر که شما و بقیه خواهر و برادراتون مثل مامانتون نشدن و وسواسی نشدین