2777
2789
عنوان

شده سر چیز الکی بغضتون بترکه؟

9 بازدید | 12 پست

ما کولرمون خرابه اگه بخوایم روشن یا خاموشس کنیم باید بزاریم رو تایمر تا حدعقل ده دقیقه بعد روشن یا خاموش شه داشتم میرفتم حموم گذاشتم رو تایمر خاموش شه اومدم بیرون دیدم ک داداشم باز روشنش کرده داد زدم خیلی گاوی خندید مسخرمم کرد اومدم بزارم رو تایمر باز ده دقیقه دیگه خاموش شه یهو مثل چی گریه کردم بغم ترکید از اینکه زورم به هیچکس نمیرسه باید همه چی و تحمل کنم خاکتوسرم کاش از خونمون برم هیچوقت دیگه نبینمشون

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینطوریم....الانم که ازدواج کردم همینطوریم و واقعا خودم اذیت میشم سر هرچیز کوچیکی گریم میگیره..

من از بچگی اینطوری بودم الان خیلیی بهتر شدم یبار یکی بهم گفت از بس قلبت پاکه سریع گریت میگیره البته اضطراب زیاد دارم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
من از بچگی اینطوری بودم الان خیلیی بهتر شدم یبار یکی بهم گفت از بس قلبت پاکه سریع گریت میگیره البته ...

منم از بچگی همینطوری بودم مثلا تو‌خونه حرف میزدیم من گریم میگرفت....الان مثلا از دست همسرم ناراحت که میشم شب میاد خونه بوسم میکنه میگه ببخشید من میزنم زیر گریه😅

خودم ازین بابت خیلی ناراحتم چون نمیتونم حرفمو بگم بجاش گریه میکنم و الان خیلی سختمه که ترکش کنم این عادتو

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
منم از بچگی همینطوری بودم مثلا تو‌خونه حرف میزدیم من گریم میگرفت....الان مثلا از دست همسرم ناراحت که ...

وای منم همینم😭😭😂بدترینش دوران مدرسه بود وقتی وسط کلاس بغضم میگرفت خودمو قایم میکردم بقیه نفهمن ی مدت خیلی رو خودم کار کردم الان در اون حد نیستم دیگه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻