2777
2789
عنوان

شوهر بد نگاه

70 بازدید | 19 پست

اگه احساس میکردین شوهرتون به جاریتون نگاه های گاه و بیگاه میکنه وای صمیمیتی بینشون نیست و حتی در خلوتتون ازش خوششم نمیاد و بدشو میگه چیکار میکردین؟

من چندین بار در مورد این موضوع بهش تذکر دادم و هر بار قسم خورده که بی منظوره و حتی دعوا هم راه انداخته که من بی ناموسم که همچین حرفی میزنم حتی یکبار دست گذاشت رو قران که هیچ وقت منو نه باهاش مقایسه کرده و نه حتی فکری کرده ولی بازم گاهی نگاه هایی میبینم که دوست ندارم هیچ آتویی جز این موضوع ندارم اینم بگم شوهرم آدم معتقدیه و همه ی دوستاش رو درستیش قسم میخورن حتی تو نبودش 

ولی بخدا که این نگاه ها منو دیوانه کرده البته بگم جدیدا که دقت کرده ام مدل نگاه های پدر و برادرشم همینجوریه تو رو خدا راهنماییم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه فقط شوهرت بود شاید قبول میکردم

ولی اینکه میگی همه جاریتو بد نگاه میکنن عجیبه و غیر قابل قبول

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

همه چیز از نگاه شروع میشه نگاه خیلی خطرناکه

چشم خیلی مهم قلب های پاک را هم تکان میده

باید تذکرش بدین که دست برداره 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

خیلی وقتا نگاه عادیه ، به قول یه بنده خدایی شما یه گربه هم رد بشه ناخوداگاه نگاهش میکنید.تشخیص نگاه شهوانی به این راحتی نیست.گاهی از کنجکاویه ، گاهی بی دلیله ،گاهی اتفاقی و تصادفیه.بالاخره همسر برادرشه رفت و امد هست همو می بینن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

شما همسرت رو زیر نظر گرفتی به قولی ذره بین گذاشتی ، ذره بین کارش بزرگنمایی اجسام ریزه پس کوچکترین نگاه های همسرت رو بزرگ میکنی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫