2777
2789

نکنید اینکارو

بعد شناسایی میشید شروع میکنید به نفرین کردن سایت!!!! 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

تو اتاق پسرم هستم

خودش هم لبه تخت نشسته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نکنید اینکارو بعد شناسایی میشید شروع میکنید به نفرین کردن سایت!!!! 

سلام عزیزم چون نوشتی درخواست دوستی قبول نمیکنی 

درخواست ندادم.. 

من کلی تلاش کردم برای کم کردن وزن ولی اصلا نمیتونم رژیم غذایی دارم ولی اصلا تحرک نمیتونم داشته باشم. خیلی تنبلم 

لطفا راهنماییم کن

خداحفظش کنه🤍

فدااات قشنگم❤️😘

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام عزیزم چون نوشتی درخواست دوستی قبول نمیکنی  درخواست ندادم..  من کلی تلاش کردم برای ک ...

سلام عزیز

قد و وزن؟ 

روش کاهش وزنتون چیه اصولیه؟ 

ورزش ۳۰ درصد مهمه.... ورزش بیشتر برای عضله ای کردن بدن به کار میاد.... مثلا پنج کیلو مونده به هدف تثبیت وزن باید ورزش قدرتی رو شروع کنید تا بدنتون شل نشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
سلام عزیز قد و وزن؟  روش کاهش وزنتون چیه اصولیه؟  ورزش ۳۰ درصد مهمه.... ورزش بیشتر برای ...

162قدمه

وزنم79

شما خودت وزنت چقدره؟ 

نون نمیخورم از نون جو استفاده میکنم

قبل از غذا  دانه چیا به همراه شیر و موز میخورم

برنج کم نمک و کم روغن میخورم

162قدمه وزنم79 شما خودت وزنت چقدره؟  نون نمیخورم از نون جو استفاده میکنم قبل از غذا &nbs ...

من کاهش وزن ۳۲ کیلویی داشتم منتها رعایت نکردم همش برگشت😐 در حال حاضر ۱۰۴ ام... 

رژیم و ورزش واقعا معنایی نداره... 

شما باید کلا سبک زندگیتون رو عوض کنی

مثلا ببین میتونی تا ابد این روش رو پیش بری؟ 

باید از یه روشی استفاده کنی که راحتت باشه و وزنت تو دوره تثبیت زود برنگرده.... حذف کردن یه سری مواد غذایی هم باعث حریص شدن بدن میشه پس چیزیو حذف نکن... 

این روشی که خدمت شما عرض میکنم ماهانه سه تا شش کیلو کم میکنه.... 

کالری شمار نصب کن 

وزن ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰،جواب به دست اومده میشه کالری مجازت که باید در طول روز مصرف کنی 

دوروز در هفته فست بگیر(یعنی کالریت بیشتر از ۵۰۰ تا ۷۰۰ نشه) تو روز فست آبپز مصرف کن تا گرسنگی نکشی 

مصرف کربوهیدرات ساده و چربی مضر رو کاهش بده و پروتئین و فیبر بیشتر مصرف کن

بهترین ورزش برای شما ترکیب قدرتی هوازی هست 

هوازی: رقص،پیاده روی،زومبا و.... روزی نیم ساعت

قدرتی: دراز نشست، پلانک، اسکوات و...(برنامه کاهش چربی شکم رو از بازار دانلود و طبق ورزشش پیش برو زمانی که پنج کیلو مونده بود به هدف) 

چربی سوز هایی مانند چای سبز، قهوه، فلفل و زیره و... مصرف کن

اگه کالری شماری سختته فقط هفته اول انجامش بده تا قلق کم خوردن دستت بیاد.

فست رو حتما بگیر تا از استپ وزنی جلوگیری کنی

این از رژیم

حالا میریم سراغ رژیم شوک! که وقتی دچار استپ وزنی میشید باید طبقش پیش برید: 

روز اول: ۲۰۰۰ کالری+فست فود

دوم: فست ۵۰۰ 

سوم: طبق کالری مجاز

چهارم: فست ۵۰۰

پنجم: طبق کالری مجاز

ششم: فست ۵۰۰

هفتم: وزن کشی 

بعضی وقتا استپ وزنی به خاطر تغییر سایز هست! 

رژیم تثبیت وزن هم وزن ضربدر ۳۰ منهای ۱۰۰

باید هفته ای ۱۰۰ کالری اضافه کنی تا به کالری مجاز تثبیت وزن برسی

به هیچ وجه چیزیو حذف نکن و هرچی دلت خواست به مقدار کم بخور تا حریص نشی

زمان تثبیت اگه با ورزش وزن کم کردین بدنتون خوش فرم شده... منتها یه نکته وجود داره و اونم اینه که نباید یهو ورزش رو کنار بذارید.... اونم اروم اروم ترک کنید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز