آبیته۳ مدیر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2039 عنوان چراااا؟؟؟؟؟؟؟؟😡😡😡😡😡 | مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 292 پست این دیگه آخر ظلم به استقلاله!!! یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂 1403/03/11 | 13:59 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avinnnnnn عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 4544 چیزی که بدست آوردیم خیلی با ارزشه اینکه دیگه واسه همه روشن شد در صورت وجود وار پرسپولیس مطمئنا جزو ۱ ... الان یه بار تا نیمه نهایی بیایید بعد با قهرمانی ۵۰ سال پیشتون کری بخونید
avinnnnnn عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 4544 چی شد؟ همه چیرو همین جوری فهمیده نفهمیده کارشناسی میکنین😄😄 اول یه آمار بگیر بعد چرا چرا کن😂 بله وقتی بحث سر تیم شما باشه درست نظر بدیم اما وقتی پرسپولیس با تیم تاتار بازی داره مساوی هم به این منظوره که طرف مقابل وا داده بحث با کسی که نمیخواد بفهمه بی فایده هست
آبیته۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2039 ما که عقده جام نداریم انقد گرفتیم خسته شدیم 😂😂 ترو خدا بیان فصل بعد قهرمان شین ما یکم استراحت کنی ... تو که مث درویش راست میگی😄😄 یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂
آبیته۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2039 به جون استقلال باور کن 😂😂 اسم سرورو آوردی که واسم سنده💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙باور کردم😌😌 یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂
شپلومپلو عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 811 اسم سرورو آوردی که واسم سنده💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 باور کردم😌😌 خدارو شکر 😂
آبیته۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2039 الان یه بار تا نیمه نهایی بیایید بعد با قهرمانی ۵۰ سال پیشتون کری بخونید الان یه بار تا نیمه نهایی بیایید بعد با قهرمانی ۵۰ سال پیشتون کری بخونید نه تو مث که واقعا به قول رفیقت@sani6574آمار آرشیوت(😄) واقعا داغونه!!آخه واسه چی بدون معلومات میاین جانبداری میکنین؟تازه پررو پررو کری ام میخونین؟😄😄@شپلومپلو تورو هر کی میپرستی بیا اینارو توجیه کن، من بیشتر از این کشش ندارم😂😂 یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂
آبیته۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2039 خدارو شکر 😂 تو پست بالاییم تگتون کردم آبی نشد، مال اون رفیق آرشیوتونم👈👈 @sani6574 همینطور😄😄😄لطفا توجیه شون کنین اطلاعات ندارن سکوت کنن آبروریزی نشه😂😂 یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂