2777
2789
عنوان

کربلا رفتن با بچه سخته؟

5249 بازدید | 75 پست

سلام به همه 

خواهرا من شاید قسمتم بشه تنها با دختر 5 سالم برم زیمنی کربلا فقط دخترم خیلی گرمایی اونجا باید پوشیده لباس تنش کنم؟؟

واسه جیشش هم خیلی تنبلی میکنه چیکار کنم؟

میشه از مادرایی رفتن راهنمایی کنن اونجا چطوری؟

واسه بچه چی همراهم بردارم یبار تنها قسمت سفر داریم میخوام خوش بگذره به بچه

اصلا نمیدونم چیکار کنم؟

من اربعین با دختر ۳سالم رفتم اذیت نکرد.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم مجرد بودم داداشم ۶ سالش بود، به مامانم کلی التماس کردم نبریمش، از اونور دوست مامانم پسرش رو اورد.

البته قضیه خیلی سال پیش، الان نمیدونم امکانات چجوریه.

پسر دوست مامانم، هم خودش اذیت شد، هم ما رو اذیت کرد.

مثلا تو سامرا، ساکهامون که تو اتوبوس بود، تا تفتیش بدنی بشیم و وارد حرم بشیم، طفلک بچه دستشویی کرد تو خودش، اتوبوس نبود، رفتیم براش لباس خریدیم.

کلا هم اذیت شد، هم اذیت کرد.

مامانم میگفت خوب ما بچه رو نیاوردیم.

الان داداشم هزارماشالله عاقل، هر سال خودش میره کربلا.

من خودم مجرد بودم داداشم ۶ سالش بود، به مامانم کلی التماس کردم نبریمش، از اونور دوست مامانم پسرش رو ...

اخ خواهر دختر منم واسه جیشش تنبلی میکنه چه خواب چه سرش گرم میشه پس چیکار کنم نمبتونم نبرمش کسی نیست بزارم پیشش

راهنماییم کن خواهر

چیا همراهش برداشتی؟ کالسکه بردارم خوبه 5 سالشه به درد میخوره؟ ساک بچه بردارم یا چمدون خودم بریزم ه ...

برای اربعین میری؟یا همینجوری؟؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

الان خیلیی گرمه 

اگه میتونی نبرش،نمی تونی خودت زیارت کنی

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

ما رفتیم ولی بچه نداریم. 

بچه دار تو کاروان مون بود.

این چیزها خیلی به اخلاق مادر و بچه برمیگرده که چقدر آستانه تحمل شون بالاست. 

بعدشم الان خیلی گرم میشه. 

بهترین وقت کربلا پاییز زمستونه. 

بعدشم بچه پنج ساله روچه اونجا چه اینجا دیگه باید پوشیده ببری بیرون. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

2790
2778
2791
2779
2792