saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9681 عنوان لعنت ب این سایت😤😤😤😤😤 10 بازدید | 5 پست ده بار عکس گذاشتم کلی نوشتمو نوشتم آخرش هرکاری کردم نشد تاپیک بزنم اخه یعنی چییییی🥲🥲😤😤😤جدیدا ک نمیشه وقتی غلط املایی داری ویرایش کنی درستش کنی تاپیک ک پاک نمیکنن اینم از تاپیک زدن😤😤😤😤😤😤😤 فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔 1403/03/11 | 13:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_مهندس_سایتم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 16530 زیر سر امریکاست یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9681 بیا برام هم گزارش بزنیم ن بابا اینجوری میگن تعلیق میشی فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔