2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردی متاهلی چند سالته ؟ مشکل  اصلیت چیه ، به چی‌توجه میکنی که این حال دستت میاد

۲۳ سالمه

ازدواجم اصلا نمیشه چ سنتی چ دوستی همونایی ک التماس میکردن باشون باشم تو اوایل خاستگاری پا پس میکشن حس میکنم تا آخر عمر همه منو نصف راه ول میکنن

۲۳ سالمه ازدواجم اصلا نمیشه چ سنتی چ دوستی همونایی ک التماس میکردن باشون باشم تو اوایل خاستگاری پا ...

دیونهه ، اینطوری نگو منم هم سن خودت هستم ، غصه نخور اینطوری هم فکر نکن خدا بزرگ تر از حرفاس کمکت میکنه ، حتما خیر و صلاحی توش بوده قشنگم 

دیونهه ، اینطوری نگو منم هم سن خودت هستم ، غصه نخور اینطوری هم فکر نکن خدا بزرگ تر از حرفاس کمکت میک ...

اخه چقد بخدا خیلی خستم من از بچگی هرچیو خواستم نشد مگ چقد دلم تحمل داره

۲۳ سالمه ازدواجم اصلا نمیشه چ سنتی چ دوستی همونایی ک التماس میکردن باشون باشم تو اوایل خاستگاری پا ...

توکل کن به خدا نماز بخون قران بخون به سپر به خودش دعا کن یکی و جلو راحت بزارع که انسان باشه مومن باشه تورو بخواد 

توکل کن به خدا نماز بخون قران بخون به سپر به خودش دعا کن یکی و جلو راحت بزارع که انسان باشه مومن باش ...

خواستنش میخان اولش همشون اما یهو همه چی خراب میشه و من حتی میترسم دیگ دوباره یا کسی از نوع شروع کنم

خواستنش میخان اولش همشون اما یهو همه چی خراب میشه و من حتی میترسم دیگ دوباره یا کسی از نوع شروع کنم

بزار اونا بیاد سمت تو ، تو کاری نکن تو فقط توکل کن به خدا و تماشا کن خدا برای هیچ بنده ای بد نمیخواد اینو شک نکن