momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 عنوان چقدر زود گذشت😭 105 بازدید | 5 پست انگار همین دیروز بود منتظر نی نی بودم ده روز از اومدنش گذشت 🥺 احتمالا یه چند روزی ام برم خونه مادرم بمونم ولی خب از دلتنگی بعدش خیلی خیلی میترسم چون الان همینجوریش هی دارم حسرت میخورم چرا این ده روز از وجود مامان و نی نیم لذت نبردم به اندازه کافی کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️ 1403/03/11 | 12:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21621 حرفاتو فهمیدم ولی درک نکردم زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 حرفاتو فهمیدم ولی درک نکردم شاید چون تجربه اش نکردی کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 اوخی😍 مبارکه ان شاالله نامدار و سلامت باشه قربونت برم قشنگم😍💋 کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21621 شاید چون تجربه اش نکردی معنی این درک نکردم ((چون الان همینجوریش هی دارم حسرت میخورم چرا این ده روز از وجود مامان و نی نیم لذت نبردم به اندازه کافی)) زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر