2777
2789
عنوان

دیشب ی خواب عجیب دیدم

13 بازدید | 4 پست

من دیشب خواب دیدم رفتا بودیم یه جایی یه جایی مثل زمین کشاورزی بود...اونجا یع پسری بود من خیلی ازش خوشم اومد حالا از طریقی که شد شمارشو گرفتم (قبلا این پسررو توی یکی از خواب هامم دیدم و ازش خیلیی خوشم اومد و باهاش وارد رابطه شدم...ولی بعدش فهمیدم توی ی رابطه دیگه هم هست)اخه این چه خوابیهه

بعدش یع پیرمردی به مادرم پیشنهاد ازدواج داد واسع یکی نمیدونم ولی مامانم گفت اون سارینا رو میخاد و اینا...(یجورایی احساس میکنم پدر همین پسره بود)

بعدشم دوستام رفتیم ی جای عجیب

که جهار تا ردیف دو نفره بود من جامون نشد و رفتیم صندلی اوردیم...

استاد اومد و امتحان گرفت من داشتم تقلب میکردم اون هی تذکر میداد اخرشم عصبانی شدم کلی داد زدم

بعدش که نمیتونم زنگ خورد بچه ها رفتن بیرون و اون پسرع هم اونجا بود

من رفتم کنارش نشستم اون منو بغل کرد درمورد همین مساله ازدواج مامانم هم راجبش حرف زدم خیلی ارومم کرد پسره اصلا یه ارامش عجیبی داشت

تعبیر دارع؟

چند هفته پیشم دیدم با پسرعمم به اجبار ازدواج کردم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

ممده😁

😂کوفتتت

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم این خواب برای تعبیر بیش از حد اشفته و نا هماهنگه

و به نوعی نشون دهنده ی عدم ارامش ذهنی و فکری بیننده ی خواب هست

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده
عزیزم این خواب برای تعبیر بیش از حد اشفته و نا هماهنگه و به نوعی نشون دهنده ی عدم ارامش ذهنی و ف ...

مرسی قشنگم😍🦋