2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

96 بازدید | 52 پست

نمیدونم گله کنم گریه کنم بازار بدبختی و سختی باردارشدن بعد از 5 ای وی اف منفی این آخری مثبت شد خدا یه دختر بهم داد تو آسمونا بودیم من و همسرم اما تمام خوشی متهمین 6 ماه بود ومن بچه شیش ماه و مجبور شدم زایمان کنم بخاطر پارگی کیسه آب سه روز ندارمش تو دلم نیست دیگه هرروز به شکمم دست میزنم براش ناز میکنم اما میبینم نیست  من براش هزارتا آرزو داشتم اما خدا منو نابود کرد قربون حکمتت برم من خدا😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم ۲.۵ ماه پیش مثل تو شدم🥺

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

نگا کن تیکرم رو

الان باید ۳۸ هفته بودم🥲

اما تو ۲۴ هفته بدنیا اومد 

یک ماه سوگواری کردم و تمام

الان خیلی خیلی دلم آرومه خاهری

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

خیلی خیلییییی بهت تسلیت میگم

و برای آرامش دلت دعا میکنم گلم

فقططططط صلوات بفرس که آتیش از دلت زود بره

من الان خیلی آرومم و میخام بعد گذشت ۳ ماه از زایمانم ، اقدام کنم دوباره...این بار زیر نظر پزشک خوب باشم

تو هم با مشورت همین کارو بکن جاندلم🥲

آخ آخ داغ بزرگیه نمیدونم بعد این مادر میشم یانه ولی این 6 ماه بهترین روزای زندگیم بود انشالله خدا جا ...

چند هفته بود عزیز؟😭

جنسیتش؟

تو هم مث من بچه اولت بود؟

بگردم الهی😭

تو هم مث من سیسمونیش حاضر بود؟😭

نگا کن تیکرم رو الان باید ۳۸ هفته بودم🥲 اما تو ۲۴ هفته بدنیا اومد  یک ماه سوگواری کردم و تم ...

یعنی منم آروم میشم من بعد 8 سال خدا بهم داده بود چرا گرفت آخه 😭😭 اونم تو ماه شش

خدا به دل تو هم صبر بده آبجی 

آره  طبیعی زایمان کردم و ازدست دادم 22 هفته

الهی بگردم عزیزم 😭😭😭😭😭

من خودم تجربه سقط دارم میفهمتت

می‌دونم دردت الان قابل قیاس با چیزی نیست ولی توکل ات از دست نده من مطمئنم خدا باز بهتون میده 

دفعه بعدی حتما آیه ۲۵ سوره کهف بنویس و ببند به شکمت از اولین روز که فهمیدی بارداری تا آخرش

روزی ۱۱۰ صلوات حضرت زهرا بفرست . آیه الکرسی بخون 

به هیچ کس هم نگو بارداری 

سوالی داشتی ازم بپرس خاهری

خدا ب دلت صبر بده😭

چندسالته جانم

چند هفته بود عزیز؟😭 جنسیتش؟ تو هم مث من بچه اولت بود؟ بگردم الهی😭 تو هم مث من سیسمونیش حاضر بو ...

من 22 هفته بودم دختر بود بچم  آره بچه اول بعد 8 سال با ای وی اف  

آخ آخ لباساشو نگاه میکنم فیلم تعین جنسیت شو نگاه میکنم  خنده و ذوق همسرم اینا تا قیامت از یادم نمیره 

سوالی داشتی ازم بپرس خاهری خدا ب دلت صبر بده😭 چندسالته جانم

قربونت آبجی خدا به شماهم صبر بده من 32 سالمه یه بارداری داشتم قلبش تشکیل نشد پارسال اینم امسال از این تا شش ماه همراهم بود 

شما اقدام نکردی برا بارداری؟! 

نی نی طبیعی ازدست دادی یا سزارین کردی!؟