2777
2789

سلام پسرم ریفلاکس شدید داره هرچی دکتر و دارو میدم به نتبجع ای نمیرسم فقط شیرخشک میخوره یه شیرخشک معرفی کنین یه کم بهش وزنش بده الان ریسورس جونیور میخوره😭

ببر پیش طب سنتی،  داروهای و تدابیری که بهت میگه نتیجه بخش هست و ان شاالله خوب میشه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من نان میخوره وزنش ایده آله بعدم دیگ ۱۴ ماه زیاد ب شیرخشکش اهمیت نده غذای کمکیش رو مقوی کن! بز ...

غذا خوب میخوره هرچی بهش بدی میخوره ولی از نوزادی امتناع بود از شیر هرچی هم میخورد استفراغ میکرد نان برا ریفلاکس سمه😔

غصه نخوربزرگ میشه تنش سالم باشه

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
دختر من یک سال نیمه هست ۱۱ کیلو هست .‌☹️وزن نمیگیره نمی‌دونم چرا ..شیر خشکی هست 

وا وزنش خوبه ک مثلن میخواین پز بدین وزن بچه ما خوبه من یه مامان زخم خوردم لطفن به من نگین

چرا همش غذا میخوره روزی ۳بار شیرش میدم اونم میل نداره بزور میدم

به زور سعی کن بهش هیچی ندی گل 

چون رفلاکس معده برا آدم بزرگش سخته که برسه به اون طفل معصوم

بنظرم اگر میتونی یا دکتر اش عوض کن با برو پیش متخصص طب سنتی که واقعا تخصص علمی داره نه از این الکی ها 

اگر تهرانی دکتر مجتهد زاده در لویزان متخصص اطفال خیلی خوبیه

دکتر تبریزیان در تهرانپارس دکتر طب سنتی عالی هست 

به زور سعی کن بهش هیچی ندی گل  چون رفلاکس معده برا آدم بزرگش سخته که برسه به اون طفل معصوم بن ...

من تهران نیستم اما شهر خودمون هم طب سنتی بردم هم هر ۳تا دکتر گوارش اطفالی ک داریم بردم