2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون اونا هم دل دارن

خیلی غلط میکنه دل داره میپره وسط رابطه دو نفر 

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

وای چند روز پیش یک کلیپ دیدم یک زنه میگه ما زن دوم هستیم کسی که شوهرش هفته ای یک روز میاد پیشمون بقیه روزا پیش خانوادشه

ما زن دوم هستیم هروقت میریم بیرون باید خونه رو قفل کنیم بریم

ما زن دوم هستیم همه ی خریدا باید خودمون بریم و...

انقدر اعصابم خورد شد خیلی بی حیا شدن🤯

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خیلی غلط میکنه دل داره میپره وسط رابطه دو نفر 

خوب شما بهش فحش بدی

اون دلشو میذاره کنار؟

نه

پسر هم راضیه دوست داره با چند تا باشه

دلیلش همینه پس

دلش پیش پسر گیره

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
وای چند روز پیش یک کلیپ دیدم یک زنه میگه ما زن دوم هستیم کسی که شوهرش هفته ای یک روز میاد پیشمون بقی ...

همین ماه پیش یه پسره توی روستاهای کاشمر میخواد با دختر فامیل ازدواج کنه

بعد میفهمه یه دختر دیگه عاشقش هست

اینم میگه تو مرام من نیست اون دختر دیگه رو که عاشقم هست بذارم کنار

روستا رو ول میکنه

میره تهران

میگه یا دو تایی میان با من زندگی میکنن

یا هیچ کدوم

هیچی دیگه

الان هر دو تا رو گرفته

توی یه خونه زندگی میکنن

رابطه هوو ها هم خوبه

خبرش خودم خوندم

خوب شما بهش فحش بدی اون دلشو میذاره کنار؟ نه پسر هم راضیه دوست داره با چند تا باشه دلیلش همین ...

ببین چه ربطی داره با حرف اینکه دل نمیشه خودتو قانع کنی که ‌چون دل برم بپرم وسط رابطه دو نفر یا چون دلم عاشق یه مرد متاهل شده برم بپرم وسط زندگیش 

حرفایی می‌زنید بی منطق بی استدلال یه خورده فکر کنید اگه اینطور بخوای فکر کنی سنگ رو سنگ بند نمیشه که 

من از یکی کینه دارم خوشم نمیاد متنفرم ازش بزنم طرف بکشم بعد برگردم بگم دلم خواست دیگه ازش بدم میومد چیکار میشه کرد

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد
همین ماه پیش یه پسره توی روستاهای کاشمر میخواد با دختر فامیل ازدواج کنه بعد میفهمه یه دختر دیگه عاش ...

ای خدا🤦‍♀️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ببین چه ربطی داره با حرف اینکه دل نمیشه خودتو قانع کنی که ‌چون دل برم بپرم وسط رابطه دو نفر یا چون د ...

من نگفتم کارش درست هست

کارش اشتباهه

متوجه منظورم نشدی

ببین چه ربطی داره با حرف اینکه دل نمیشه خودتو قانع کنی که ‌چون دل برم بپرم وسط رابطه دو نفر یا چون د ...

به نظرم پسره باید زن اولش طلاق بده

بره با همون دومی ازدواج کنه

چون دو تایی همو قبول نمیکنن

اگه پسره زن اول واسش خیلی تاپ بود، خیانت نمیکرد

پس پسره میگه دو تا با هم راضی کنندس

ولی یکی رو راضی نمیشم

این ذات اون پسره هست.