2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین یه سوال

148 بازدید | 34 پست

تو واقعه عاشورا که اون همه مصیبت و رنج و امام حسین و اهل بیتش تحمل کردن چرا همه از صبر حضرت زینب میگن که البته حقم میگن بعد مثلا از بی بی ام البنین هم میگن از حضرت رقیه و سکینه هم میگن روضه میخونن براشون ولی چرا حرف از بی بی رباب نمیزنن همسر امام حسین ایشونم کم رنج و سختی نکشیدن بچه هاشون یکی یکی پر پر شدن طفل شیش ماهشون گرفته تا دختر سه ساله و پسرشون و همسرشون ایشونم کم کسی نبودن ولی چرا اونقد صحبت ازشون نمیشه برام سواله واقعا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از حضرت ربابم خیلی میگن اما حضرت زیبنب چون بااون حال پریشانش بازهم مقاومت کردن ومراقب همه بودن یه جوری پرستارشون بودن واقعا باید صبور باشی که چنین رفتاری نشون بدی

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
وا این همه میگن که من خیلی شنیدم  اصن روضه علی اصغر و روضه غروب عاشورا ک آب خوردن توش هنش رباب ...

الهی عزیزم چه خوب پس به گوش من نخورده اخه تو مجازی هرچی نوحه میبینم خیلی کم از ایشون مطلب دیدم 

صحبت میشه

ولی مصیبت‌های حضرت زینب بیشتر بوده

برادران پسران همسر برادرزاده ها

هرجور حساب کنی تعداد مصیبتهایی ک یک روز بر یک نفر وارد شده خیلی زیاد بوده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

عزیزم اولا کی گفته حرفی نمیزنن؟ روضه حضرت علی اصغر غالبا با روضه حضرت رباب گره خورده روضه برگشت به مدینه و ماجرای ام البنین هم که معروفه... 

درثانی حضرت رباب فقط مادر حضرت علی اصغر بودن مادر حضرت رقیه فوت شده بوده و مادر حضرت علی اکبر خانم لیلا بودن

بوی محرم رو آوردی😮‍💨

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

عزیزم حضرت زینب دیگه بعد از شهادت امام حسین قافله سالار کاروانه از الان دیگه بایستی هم مراقب بچه ها و زن ها باشه هم وظیفه ی تبیین حادثه ی  عاشورا رو داره هم از جان  امام سجاد که دیگه امام زمانش هس محافظت کنه و اینکه طوری باید رفتار کنه و صبوری که دشمن احساس پیروزی نکنه و کاروان رو شکست خورده ببینه همون طور که میبینم تو مجلس یزید چه خطبه ای میخونه همگان رو به تحیر می اندازه

حضرت زینب اگه نبود مکتب عاشورا و عاشورا فراموش میشد

2790
2778
2791
2779
2792