2777
2789
عنوان

😭😭😭دلم خیلی گرفته

2445 بازدید | 150 پست

نمیدونم چراااخدااداره اینجوری امتحانم میکنه دیگه بریدم 😢😭😭بخداااب اخرخط رسیدم دلم خیلی گرفته کاش میمردمواین روزارونمیدیدم کاش فرداهمه چی تموم میشد😭😭😭خداااچرااهمیشه کساییومیبری ک نمیخان ازاین دنیابرن وهمه عاشقشن چراکسایی ک کسیوندارن نمیخان تواین دنباباشنونمیبری😢😢😢😭😭😭 دلم شکست وقتی همسرم دس روم بلندکرددلم شکست وقتی هرچی فش بارمن کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودتو ناراحت نکن حتما خیلی عصبی شده و الان اروم بشه پشیمون میشه

پشیمون شدنش فایده نداره مثلارفتیم گردش خانوادش بهم بی محلی کردن منم تحویل نگرفتم ناراحت شدتوپارک یکی خابوندزیرگوشم 😔😔بعدم کلی فش .معذرت خاس امابدردم نمیخوره دیگه

پشیمون شدنش فایده نداره مثلارفتیم گردش خانوادش بهم بی محلی کردن منم تحویل نگرفتم ناراحت شدتوپارک یکی ...

جلو همه؟😲😲😲

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چوب شوهر گله هر کی نخوره خله.شوخی کردم از دلت در بیاد 

من دلم خوشه به همسرم و دوتا دسته گلم خدایا مرسی که خوشبختم فقط ازت سلامتی این سه تا عشقارو میخام بوس بوس دوست دارم