2777
2789
عنوان

مشکل من با خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 21 بازدید | 36 پست
کلا قهر کار بچه هاس.عروس مام قهر کنه نه زنگ میزنم نه میزارم خانوادم زنگ بزنن.دوست نداشتی کار کنی کار ...

شاید از یه چیز ناراحته عروس نمیتونه بگه

یدونه زنگ بزنن بگن از چی ناراحتی

اصلا با خانواده اش بحثم نشد پشت سر با همسرم بحثم شد نمیدونم همسرم چه بهانه ای آورده یا چه چیزی گفت ...

نگن.قوی باش.معرورباش.زره تنت باش.نه بخاطرجنگ.بخاطراینکه باهرحرفی نشکنی.ب روت نیار.ب روی همسرتم نیار.بیخیال مردم باش

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید از یه چیز ناراحته عروس نمیتونه بگه یدونه زنگ بزنن بگن از چی ناراحتی

اصلا زنگ بزنن بهت میخواهی بگی من از اینکه شما ازم کار میکشین ناراحتم.بنظرم بهتر ک زنگ نزدن اینجوری حرف هم بزرگ نمیشه توهم کاری ک دلت میخواد رو انجام بده مث مهمون برو کارهم تا حدودی انجام بده

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

ناراحته مشکل خودشه.زبون داره بیاد حرف بزنه.بچه دو سالس مگه.من حوصله ادا ندارم.شوهر و پدر و مادرشم نیستم ناز بکشم.مثل ادمای بالغ بیاد حرف بزنیم

اصلا با خانواده اش بحثم نشد پشت سر با همسرم بحثم شد نمیدونم همسرم چه بهانه ای آورده یا چه چیزی گفت ...

خب هم کار شما بد بوده که ساست به خرج ندادی وگلایه کردی هم کار شوهرت.

شما میتونستی به بهانه های مختلف کمتر بری و کمتر کارکنی

شوهرتم میتونسته گلایه شمارو نادید بگیره و آرومت کنه و به خانوادش چیزی نگه

الانم به قول شما معلوم نیست شوهرت به خانوادش چی گفته؟

یه راهت اینه یه جوری از شوهرت بپرسی چی گفته حالا یا به شوخی یا هرجور دیگه که خودت بهتر میدونی قلق شوهرت چیه

راه بعدی هم اینه که اصلا برات مهم نباشه. طبیعی رفتار کن. اگه شوهرت باهات خوبه سخت نگیر ولش کن

ناراحته مشکل خودشه.زبون داره بیاد حرف بزنه.بچه دو سالس مگه.من حوصله ادا ندارم.شوهر و پدر و مادرشم نی ...

واااای

مادرشوهری هااااا واقعا

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

که اصلا برات مهم نباشه که باهات چطور رفتار میکنن شما همیشه ازت خودت رفتار مودبانه داشته باش و کاری که دوست داری انجام بده،تو خیلی از خانواده ها این دیدگاه اشتباه وجود داره که عروس باید کار کنه خب لعنتی خودت کاراتو انجام بده، وقتی رفتی خونه عروس تو هم کار نکن ،دیگه ناراحتی نداره 

باید به فکر یه من دیگه باشم،این من داره ته میکشه......
به نظرت چیکار میکردم؟

از همون اول تو کارای خونه باید روش درست رو در پیش میگرفتی....الانم هیچ حرفی به همسرت نزن ازین که سراغت رو نمیگیرن واینا...باشوهرت خوب باش وسعی کن  رابطتون بهتر شه وقتی اون باهات خوب باشه بقیه چیزا حاشیه اس

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

این بستگی به خانواده داره اگر شما بالاتر از خانواده ی ایشون باشی و خانواده ی شوهر تو رو بالا بدونن نمیزارن زیاد بلند بشی کار کنی یا بعضیا شعور دارن نمیزارن 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...

حوصله داری...کدوم مادرشوهری دیدی به عروس زنگ بزنه خود من به شخصه زنگ نمیزدن موقعی که با هم آشتی بودیم دیگه قهر کردیم برای من واسطه میفرسته این و اون بجاش حرف بزنن خیلی خودشو بالا میدونه حالا خوبه من دست به دامانش نشدم بیاد خواستگاریم بقول ما شدیم به گ...راضی گ...میکنه به ما نازی

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...

سلام عزیز دلم،کاملا درکت میکنم...ولی تو‌قهر نکن خب؟خودت برای خودت ارزش قائل شو و برای خودت حدوحدود تعیین کن،میبینی اونا عین خیالشون نیس؟تو هم خودتو ب بیخیالی بزن...میدونم سخته ها...ولی میشه.برو خونشون ولی خیلی کم...تو‌روابطت صمیمی نشو...و از ادما انتظار نداشته باش مثل خودت مهربون باشن... این انتظار و مهربونی باعث میشه ادم خیلی دلش بشکنه

حقیقتا کسی زنگ‌نمیزنه 

الانم‌بنظرم‌خودت زنگ‌بزنه مادرسوهرت ب بهانه احوالپرسی 

حتی اگم‌بعد زنگت نزنن حداقل دیگ فازقهربینتون نمیمونه

اینجور اول کاری قهر قشنگ‌نیس 

هنو اول راهی

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍