2777
2789
عنوان

از داداش دوستم خیلی خوشم میاد

23 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من از داداش دوست صمیمیم خیلی خوشم میاد پارسال با دوستم سعی کردیم مخش بزنیم ولی خیلی پسر سنگین و با ادبیه تو فاز این چیزا نیست اصلا دوستم میگه تا عاشق نشه مخش زده نمیشه نمیدونم چطور مخش بزنم که اونم از من خوشش بیاد اصلا بیرون هم نمیبینمش که بخواد از من خوشش بیاد فقط یه باشگاه میره شبا 

اون ۱۹ سالشه من ۱۷ 

واقعا خیلی خوشم میاد ازش همش فکرم درگیرشه تو ایسنتا هم نمیخوام براش ریکوئست بدم اونم ریکوئست نمیده ولی دوست آجیش رو رفته فالو کرده نمیدونم چرا منو فالو نمیکنه من خیلی دوستش دارم 

اصلا بهش نگو‌ من گفتم کلا  دیگه باهام حرف عادی هم‌  نمیزنه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خب دوستت نداره دیگه چ پشتکاری داری پسری ک دختری رو دوست داشته باشه اصلا احتیاجی نیست ک مخش زده ش ...

چه ربطی داره اون کلا با هیچ دختری اکی نیست تو فاز خودش و موفقیت های خودشه 

خب احتمالا اون دوست آجیش باهاش رابطه داره یا یه دوس دختری داره 

نه نه اصلا این جور پسری نیست واقعا نمیدونم چطوری اونو فالو کرده ولی کلا پسر خوبیه مخش هم زده نمیشه