2777
2789
عنوان

چراااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😡😡😡😡😡😡😡

37 بازدید | 21 پست

چرا بدون تماشاگر ؟؟؟؟ این دیگه آخر ظلم به استقلاله!!!

حکومتی تر و منفورتر از لنگ تیم نداریم تو تاریخ

بازی پارسالشون با همین پیکان گذاشتن تو ازادی با بهونه های عجیب غریب

همین امسال بازی رفت این دوتا تیم؟

فقط موقع استقلال قانونمند میشین ؟

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

سازمان لیگ باید براساس مقررات تصمیم بگیرد و ورزشگاهی را که واجد شرایط ماده ۱۴ است انتخاب کند و نمی‌تواند ورزشگاهی که اجازه حضور تماشاگر ندارد را انتخاب کند😡😡😡😡😡😡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد بیکاری 

یکی دیگه پول میگیره تو خودتو میکشی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

دیدارهای خانگی اخیر پیکان و پرسپولیس در ورزشگاه دیگری برگزار شده این بازی هم باید جایی برگزار شود که شرایط حضور تماشاگر وجود داشته باشد بازی رفت این فصلشون به خاطر اعتراض پرس تو آزادگان قزوین و بازی برگشت فصل گذشته هم باز به خاطر اعتراض پرس در ورزشگاه‌ آزادی با حضور تماشگر برگزار شد

پس چرااااااا؟😡😡😡😡😴😴

چقد بیکاری  یکی دیگه پول میگیره تو خودتو میکشی

استقلال عشقه مذهبه مسلکه آیینه

فقط یه تیم نیست که

استقلال عشقه مذهبه مسلکه آیینه فقط یه تیم نیست که

خدا شفات بده

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)