2777
2789
عنوان

تبریگ بگم یا نه

9 بازدید | 18 پست

بچها من یک سال و نیمه که کات کردم

خیانت کرد

خواهرش پارسال اومد تولدمو تبریک گفت و یجورایی دلجویی داداششو کرد ک گناه کسیو گردن کسی نندازیمو و فلان

چون من از همه جا انفالو کرده بودم خواهرشو و فلان

اومد درخواست داد

حالا من کنکور دارم امسال گوشیم خاموشه ببشتر اوقات مدیر مدرسم کلا ازمون گرفته

شمارشم یادم نیست رمز اینستامم یادم نمیاد

چیکار کنم

تبربک چجوری بگم یا اصلا بگم یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوالای عجیب غریب میپرسید بخدا، خو کات کردی تبریک گفتنت به چیه؟ میشه دلیشو بگی اصلا؟ ول کن دختر اگر دلت میخواد دوباره رل بزنی برو تبریک برو ولی محض فضولی کردنته  فقط این تبریک گفتن پیش خودت میگی شاید خبری چیزی از اکست بهت بده، که تحفه است حالا انگار

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

فراموش کن

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
اخه دلم براش میسوزه پارسال یه طومار کرد ببخشید و خیلی عذاب وجدان داشت با اینکه من انفالو کردم سریع ...

خب اون خیانت کرده ن تو 

تو کات کردی طبیعیه اون بیاد سراغت

چ دلسوزی دو حالت وجود داره یا مبخوای باهاش باشی یا نمبخ ای اگر نمبخوای دیگه این کارا چیه 

بعدم از کجا میدونی یساله با کس دیگه نبوده فکر کردی نشیته پشت در کنکور بدی 

تهشدرست بخون فعلا ول کن ابن حرفها را

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
سوالای عجیب غریب میپرسید بخدا، خو کات کردی تبریک گفتنت به چیه؟ میشه دلیشو بگی اصلا؟ ول کن دختر اگر د ...

نه بخدا اینجور نیست

من خیلی اذیت شدم سرش 

الانم با هزار نفره برامم مهم نیست چیکار میکنه

ولی خواهرش پارسال ک پیام داد دلم براش سوخت

چون دیدی یکی تولدتو تبریک میگه توهم دوست داری بگی

ولی گوشی ندارم نمیشه

عذاب وجدان گرفتم

خب اون خیانت کرده ن تو  تو کات کردی طبیعیه اون بیاد سراغت چ دلسوزی دو حالت وجود داره یا مبخوا ...

نه بابا اون ک خواهر با هزار نفره

هر شب برنامه

یه لاشی

ولی کاری ب اون ندارم دیدی یکی تبریگ میگه دوست داری جبران کنی

و پارسال ک پیام داد دلم سوخت

منم کات نکردم اون ب بدترین شکل ممکن رفت

نه بخدا اینجور نیست من خیلی اذیت شدم سرش  الانم با هزار نفره برامم مهم نیست چیکار میکنه ولی ...

آفرین ببین اینایی که بهت گفتم خواهرش دقیقا همین فکرارو میکنم پس بیخیالش شو، اون الان فکر میکنه ببخشید اینو میگما که تو داری کرم میریزی یجورایی غیر مستقیم خبر از پسره بگیری

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️