2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم؟

4 بازدید | 7 پست

یچه ها دیشب خوابیدم بیدار شدم (موقع خواب یه درد خفیفی داشتم)بیدار شدم چنان دردی دارم کم مونده گریه کنم 

تو قسمت بازوم و دستم

بهش فشار میارم هم وز وز میکنه انگار

مطمئنم زیر سرم هم نزاشتم

کسی تجربه ای داره؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

درست میگه ،قبل خواب با فکر پریشون و مشغول خوابیدی لابد ،جنبه ی عصبی داره عزیزم ،بازوت رو ببر زیر شیر آب گرم ماساژ بده آروم اروم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست میگه ،قبل خواب با فکر پریشون و مشغول خوابیدی لابد ،جنبه ی عصبی داره عزیزم ،بازوت رو ببر زیر شیر ...

اره دقیقا دیشب با گریه و عصبانیت خوابیدم

داغون کرده دستمو 🥲

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اره دقیقا دیشب با گریه و عصبانیت خوابیدم داغون کرده دستمو 🥲

از همونه عزیزم ،یه دوش بگیر ،یه چایی بخور برو زیر پتو ....ان شاالله دردت آروم بشه...

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
از همونه عزیزم ،یه دوش بگیر ،یه چایی بخور برو زیر پتو ....ان شاالله دردت آروم بشه...

ممنونم عزیز دلم قربونت❤️