ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
صبح یه نبات اشون بگیر بخور یا درخواست دارچین کن با چای صبحونت بخور
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
صبح یه نبات اشون بگیر بخور یا درخواست دارچین کن با چای صبحونت بخور
تا صبح می میرم😪
والا من همین الان درازکشیدم.کاغذ دیواری اتاق خوابمو کندم.و سقف اتاقو ک الیاف بود هم کندمشون.از ساعت ۳بعدظهر بکوب کار کردم تاالان.دیگه حساب ساعتو نکردم...اوف🤢
مفنامیک اسید یا ژلوفن بخور ولی کلا دلم برا صاحبخونه سوخت چون مهمون خوابیدنی داره و خیلی سخته ...
چرا سخت باشه
من اتاق جدا هستم
چاره ای نیست.روی شکم دراز بکش.ولی کلا درد پریود بخاطر سردی رحم هست همیشه یک هفته مونده ب پریود و روز ...
آره دیشب تو تعارف دوغ وسالاد خوردم