2777
2789
عنوان

آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 39 پست
برای من اینجوری نبود خیلی ارامش میداد بهم ولی یک نفر میشناختم که بعد دو سه هفته مصزف گداشت کنار به ...

چه مشکلی داشتین

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره🙈

فکر کنم تنها مزیتش همینه

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
چند وقت پیش یه اتفاق بد برام افتاده بود دو روز نتونستم بخوابم سه تا اسنترا ۱۰۰ و با هم خوردم😂

اگه  طوری نشدی که خیلی شانس آوردی

من فقط نصف میخوردم بعد یه هفته، کلا توانم کم می‌شد

فکر می‌کنم تستسترون رو می آورد پایین اصلا نمیتونستم ورزش کنم، خیلی آشغاله از نظر من، خدارو شکر که ادامه ندادم.... 

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی!!! 
جینسینگ که گیاهه،،،، از عطاری تهیه کنید، عوارض نداره مگه اینکه قاطی داشته باشه  جوری انرژی رو ...

وسواس فکریتون از بین رفت؟

اگه  طوری نشدی که خیلی شانس آوردی من فقط نصف میخوردم بعد یه هفته، کلا توانم کم می‌شد فکر می‌ک ...

چرا اتفاق خیلی بدی برام افتاد حالتی شبیه اغما

وسواس فکریتون از بین رفت؟

آره تا حدود زیادی،،،، چون به خود آدم بستگی داره،،، من از این روش استفاده کردم= دستاتو میشوری، یهو یه فکر میاد توی ذهنت که نکنه هنوز دستم تمیز نشده، باید همون لحظه در جواب بگی تمیز شد شد، نشد هم نشد، وضو میگیری، 10 دقیقه طولش میدی، باید 1 دقیقه ای سعی کنی وضوت رو بگیری، یه فکر میاد توی ذهنت اگه وضوت رو کامل نگرفته باشی چی؟ در پاسخ باید بگی، اگه درست بود که درسته، اگه غلط بود هم مهم نیست، هر چیزی که توی ذهنت اومد و گفت اگه فلان شد چکار کنم اگه فلان اتفاق افتاد چی؟؟ باید بگی به درک که افتاد این جمله رو بلند هم بگی که بشنوی خودت،،،، شد شد نشد نشد، درمانش همین یه جملست، هم درمان وسواس هم درمان کمالگرایی و افسردگی 

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی!!! 
آره تا حدود زیادی،،،، چون به خود آدم بستگی داره،،، من از این روش استفاده کردم= دستاتو میشوری، یهو یه ...

مشکل من وسواس نیست