2777
2789
عنوان

آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 39 پست
من

عوارضی داشت واستون؟

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عوارض چی هست

واسه من احساس می‌کردم انرژیم رو میگیره منم ادامه ندادم

ولی شنیدم هفته های اول طبیعیه اینجوری باشه تا بدن عادت کنه،،، من به هر حال ادامه ندادم

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی!!! 
خانواده سرترالین، واسه بالابردن سروتونین، من رو نساخت ادامه ندادم، به جاش جینیسینگ خوردم، خیلی عجیب ...

دکتر باید تجویز کنه یا بدون نسخه هم میشه گرفت اصلا از کجا مبشه تهیه کرد؟

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
منم یه مدت میخوردم 

عوارض نداشته واستون؟

دکتر باید تجویز کنه یا بدون نسخه هم میشه گرفت اصلا از کجا مبشه تهیه کرد؟

خب برید روانپزشک 

واستون تجویز می‌کنه، بهتون یه دستور میده که هفته اول مثلا نصف قرص هفته دوم 1،هفته سوم 1و نیم هفته چهارم 2 و...... اینجوری کم کم زیادش می‌کنه، که بدن باهاش سازگار بشه

میگم شما که خواب ندارین چرا نمیروید سربازی حداقل نگهبانی بدین

به خدا اگه میبردنم میرفتم جنگ سربازی که سهله
😂

عوارض نداشته واستون؟

تا اونجایی که میدونم نه 🤔 ولی بعد از یکسال و خورده ای رفتم دکتر و قرصمو عوض کرد و بهم آلپلازولام داد ... من ۶ ماه این قرص رو میخوردم و بعد ۶ ماه حافظم خیلی ضعیف شده بود ، منم بدون مشورت دکتر یه دفعه سر خود قرصمو قطع کردم 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
خوابم بیشتر شده بود ومیل جنسی خیلی ضعیف کرد عارضه دیگه ای نداشت 

اتفاقا بی قراری و بیخوابی میاره شنیدم

خوابم بیشتر شده بود ومیل جنسی خیلی ضعیف کرد عارضه دیگه ای نداشت 

چقدر خوبه میل جنسیو ضعیف کنه

خب برید روانپزشک  واستون تجویز می‌کنه، بهتون یه دستور میده که هفته اول مثلا نصف قرص هفته دوم 1 ...

آسنترا رو نمیگم که
جیسینگ و میگم

اتفاقا بی قراری و بیخوابی میاره شنیدم

برای من اینجوری نبود خیلی ارامش میداد بهم

ولی یک نفر میشناختم که بعد دو سه هفته مصزف گداشت کنار

بهش نمیساخت و بی قرار شده بود

تو خونه مدام راه میرفت  پاهاش رو تکون میداد

برای هر بدنی  یه جور جواب میده

اما اکثرا داروهای ارام بخش و اعصاب پر خوابی میارن

من برای همین ترک کردم

اکثرا کسل بودم

آسنترا رو نمیگم که جیسینگ و میگم

جینسینگ که گیاهه،،،، از عطاری تهیه کنید، عوارض نداره مگه اینکه قاطی داشته باشه 

جوری انرژی رو بالا میبره که انگار اکسیر جوانی خوردی

از مولتی ویتامین هایی که حاوی عصاره جینسینگ هم هست میتونی استفاده کنی، مثل well man مال آقایانه ولی حتما از داروخانه تهیه کنید و مصرف کنید 

خب برید روانپزشک  واستون تجویز می‌کنه، بهتون یه دستور میده که هفته اول مثلا نصف قرص هفته دوم 1 ...

چند وقت پیش یه اتفاق بد برام افتاده بود دو روز نتونستم بخوابم سه تا اسنترا ۱۰۰ و با هم خوردم😂