2777
2789
عنوان

متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 23 بازدید | 29 پست
پس به چیه آبرو بره دیگع کاراش شاید یکی مثلا ازین دختر تو این جمع خوشش میومد مادرو کاراشو میدید فرار ...

چی بگم خب مامان منم اینطوزیه😂

نمیدونم فک کنم زیاد باشن ازین ادما دیگه ادما باید درک کنن که چیزی تو دلشون نیس فقط شکم پرستن😂

Hahaha

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهش تذکر میدادی از قبل میگفتی اینجوری بگی نمیام عروسی یا یه تهدیدی که بترسه انجام نده اینکارو

میگه به درک

اصا مهم نیس براش همیشه کارش همینه

خاله هام مثا شوهراشون نمیان خودشو میکشه پا میشه میره غذا برا شوهرای اینا گدایی میکنه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
نظر دادن سخته در مورد مادر نمیدونم چی بگم 

هر مادری مقدس نیست..

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
میگه به درک اصا مهم نیس براش همیشه کارش همینه خاله هام مثا شوهراشون نمیان خودشو میکشه پا میشه میره ...

خخخ مامان منم تو یه عروسی واسه داداشم گرفت اونقدر همگی بهش چشم غره رفتیم کار خودش کرد وقتیم اوردش داداشم غذارو پرت کرد گفتن مگه نخوردم این چیه اوردی!بعدمامانم از رو نمی رفت گفتم چرا اوردی !مسگفت خوب کردم خودم بعدا میخورمش!

میگه به درک اصا مهم نیس براش همیشه کارش همینه خاله هام مثا شوهراشون نمیان خودشو میکشه پا میشه میره ...

احتمالا مامانت احساس زرنگی و باهوشی هم بهش دست میده با این کارا؟ ببین ما یه همکلاسی داشتیم اینکارا رو میکرد به شدتم حس میکرد باهوشه ،باورت نمیشه برا هزار تومن وایمیستاد آنقدر چونه میزد من حالم به هم میخورد، دلم میخواست درارم ده هزار بهش بدم دست برداره 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
احتمالا مامانت احساس زرنگی و باهوشی هم بهش دست میده با این کارا؟ ببین ما یه همکلاسی داشتیم اینکارا ر ...

دقیقا همینطوره مامان من

خستم کرده

خخخ مامان منم تو یه عروسی واسه داداشم گرفت اونقدر همگی بهش چشم غره رفتیم کار خودش کرد وقتیم اوردش دا ...

خوب کرد داداشت

دقیقا همینطوره مامان من خستم کرده

خب پس بحث باهاش فایده ندارد اون پیش خودش شما رو ببخشید احمق فرض کرده خودشو زرنگ 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
خب پس بحث باهاش فایده ندارد اون پیش خودش شما رو ببخشید احمق فرض کرده خودشو زرنگ 

همین

حالا تو عروسی همه پولدار فلان

بعد میگه با همینا هم ازدواج کن

خب طرف ببینه تو رفتی خونش اجیل برمیداری میزاری تو کیفت که تفم کف دست من نمیندازه ن اینکه بگیره اه

هر مادری مقدس نیست..

نمتونم بد بگم چون دیدگاها متفاوت هست  از لحاظ اونجوری که مادر شما کرد درسته ابري شما برد و باعث خجالت شما شد  شما وقتی میدونستی نباید میرفتی عروسی  سنگ‌مفت گنجشک مفت   خواسته ببره خونه تو یخچال بزاره  چی از دست شما برمی‌آمد 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
نمتونم بد بگم چون دیدگاها متفاوت هست  از لحاظ اونجوری که مادر شما کرد درسته ابري شما برد و باعث ...

عزیزم ن فقط تو عروسی همه جا همینه

من فرداروز ازدواجم بکنم باز میخواد همینکارارو بکنه من چند جا نرم بخاطر این

عزیزم ن فقط تو عروسی همه جا همینه من فرداروز ازدواجم بکنم باز میخواد همینکارارو بکنه من چند جا نرم ...

به پدرت بگو تا باهاش صحبت کنه  يادش بخیر جریان مادرت گفتی یاد مادر بزرگ خودم افتادم مادرم  دزدکی میرفت جایی  نمبردش  ابرو مبرد   این اشخاص ترک نمکنن عادت کردن از روز اول 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔