2777
2789

مهر یا آبان

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در حد یک دوستی ساده..اوکیه ولی زیاد غیر طبیعی رفتار نکن پیشش 

یعنی کلا درحد یک دوستی ساده ؟یا ممکنه احساسی پیدا کنه ؟

یعنی چطور رفتار نکنم راهنمایی می‌کنی 

در حد یک دوستی ساده..اوکیه ولی زیاد غیر طبیعی رفتار نکن پیشش 

عزیزم میشه منم بگی

حس rبهم چیه؟حرفاش راجب آینده و حسش بهم رو راست گفت؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

یعنی کلا درحد یک دوستی ساده ؟یا ممکنه احساسی پیدا کنه ؟ یعنی چطور رفتار نکنم راهنمایی می‌کنی 

کلا بعضی دخترا خیلی عشوه ی الکی میان و رو مخن  منم از یکی خوشم میاد دخترا همش دورشن و ناز و عشوه میان و رو مخمممننننن ولی تو تا باهاش اوکی و صمیمی نشدی از این ادا ها در نیار حالا پسره چند سالشه؟۲۰..۳۰ سالشه؟ 

ممکنه حس داشته باشه ولی تو رابطه ات محتاط باش

باشه 

مرسی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز