بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂هیچ عقیدهای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
میشه برای علیرضا مقصودی که تازه مرحوم شده فاتحه ای یا دعا بخونید
خیلی محتاج دعاس ۳روزه خودکشی کرده خیلی مرموزانه کسی نمیدونه چرا همه در یهت و شوک هستن لطفا خواهشا هرکسی در توانش هست برای نجاتش از عذاب دعا کنه
سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........