2777
2789
عنوان

بچم خیلی ترسو بی اعتماد به نفسه

6 بازدید | 13 پست

من چند سال افسردگی داشتم خیلی عصبی بودم خودم میدونم که با بی توجهی و عصبانیتم یچم اینجپری شده ولی الان میخوام درمانش کنم خیلی پشیمونم بااینک رفتارم اونپوقع دست خودم نیود ،خیلی عذاب وجدان دارم .پسرم از جاهایی که پر از بچست بیزاره چون میترسه یچه ها بزننش یا بهش زور بگن وقتی کیبرمش پارک نمیره تو زمین بازی بازی کنه میترسه بچه ها هلش بدن یا بزننش یا زور یگن بهش ،نمیتونه از خودش دفاع کنه.اعتماد به نفس نداره سریع میترسه 

اگه همچین تجربه ای داشتید خواهشا راهنماییم کنید 

الان با پسرم خیلی خوب رفتار میکنم اما تو خونه خیلی شلوغ میکنه به حوی که ب مرز دیوونگی میرسم شش سالشه ،یه داداش چهار ساله هم داره باهم هماهنگ میشن ک شلوغ کنن نمیدونم چجوری خودمو کنترل کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما با این اعصابت دو تا بچه پشت هم؟😑😑😑😑😑

چرا آخه؟

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

اول از همه میگم که شما قبل از مامان بودن یه انسان بودی

و انسان ممکنه ازش خطایی سر بزنه

لازم نیست عذاب وجدان داشته باشی به این صورت

فقط باید تلاش کنی برای جبران

اگه فکر میکنی مسئله اش خیلی جدیه میتونی به درمانگر کودک مراجعه کنی

خیلی خیلی کمک کننده هست اگر والدین همراهی کنن

اول از همه میگم که شما قبل از مامان بودن یه انسان بودی و انسان ممکنه ازش خطایی سر بزنه لازم نیست ع ...

پیش روانشناس بردم فقط گفت به هیچ عنوان دعواش نکن و محبت  منتهی چون دوتا داداشن ی وقتا انگار خودشون از عمد یه کاری میکنن ک من ناراحت بشم فک کنم باید یه قرصی چیزی خودم بخورم تابیخیال شم

از شمانظر نخواستم در مورد بچه دارشدنم ،خواستم اگه تجربه کسی داره راهنمایی کنه

شما اگر قرار بود از تجربه استفاده کنی قبل از هرچیزی یه فکری برای اعصاب نداشتت میکردی عزیزم

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

شما اگر قرار بود از تجربه استفاده کنی قبل از هرچیزی یه فکری برای اعصاب نداشتت میکردی عزیزم

وقتی ازتون در مورد چیزی نظر نخواستن و نظر میدی  خودت خودتو چنان خراب میکنی که الان دیگ نیازی نیست من شمارو ضایع کنم چون خودت این کارو کردی ،درضمن خرجشو شما نمیدی شماهم تربیتش نمیکنی پس دکمه رو بزن

حالم از به ظاهر روشن فکرایی چون تو بهم میخوره 

وقتی ازتون در مورد چیزی نظر نخواستن و نظر میدی  خودت خودتو چنان خراب میکنی که الان دیگ نیازی نی ...

اتفاقا منم حالم از زن هایی بیفکری مثل شما که فقط بلدن بزان بدون هیچ فکری بهم میخوره

پیش روانشناس بردم فقط گفت به هیچ عنوان دعواش نکن و محبت  منتهی چون دوتا داداشن ی وقتا انگار خود ...

میتونی خودت بری تراپی

واقعا دیدت به زندگی عوض میشه و به مرور پخته تر میشی

بچه ها هم بله اقتضای سنشون هست این فعالیت‌هاشون

و یه چیزی هست شاید دیدن فقط وقتی اینجوری میکنن خیلی توجه شمارو میگیرن و به همین خاطر مدام تکرارش میکنن تا اون توجهه رو بگیرن

درضمن، مادر کانون مهر هست... کانون قدرت پدره

اگه میخواین یه سری قوانین رو رعایت کنن باید اون قوانین رو پدر براشون بذاره و بابت سرپیچی هم به پدر پاسخ بدن

شما اصلا نباید مداخله کنی، چون روان بچه ها کلا مادر رو توی جایگاه اطاعت کردن نمیبینه

البته خیلی مهمه که شما توی خونه جوری رفتار کرده باشی که پدر رو معتبر جلوه دادی باشی

اینجوری بچه ها از پدرشون اطلاعت میکنن

و اینکه جرئت ورزی رو هم باید از پدرشون یاد بگیرن

2790
2778
2791
2779
2792